Zimske počitnice v termalnih kampih

Datum objave
Kategorija
Statistika

Bližajo se zimske počitnice, ki jih bodo v Sloveniji najprej imeli šolarji na vzhodnem delu, potem zadnji teden februarja pa še šolarji v osrednjem in zahodnem delu države. Številni se boste odpravili na smučanje, tisti, ki ne marate snega, pa boste lahko obiskali tudi slovenske terme, kjer imamo kar nekaj kampov in postajališč za avtodome, ki so odprti čez celo leto.

Zbrali smo ponudbo termalnih kampov in v nekaterih nudijo posebne cene imetnikom naše kamping kartice, ki jo lahko naročite brezplačno.

Terme 3000 imajo tudi celoletni kamp, gostom pa nudijo kopanje prenovljenih notranjih in zunanjih bazenih. Za otroke sta tudi pozimi na voljo dva cevna tobogana (130 in 170 m). Gosti pa lahko ob doplačilu koristijo tudi prenovljene savne v Termah 3000 ali masaže v wellness centru Thermalium.

Redna cena kampiranja in kopanja v terminu zimskih počitnic je 16,50 € na osebo. Akcijska ponudba v terminu 15.2. – 3.3. - 1 otrok do 12. leta biva brezplačno v spremstvu dveh odraslih oseb. Imetniki naše kamping kartice lahko izkoristite posebno ceno 20 €, ki vključuje 2 osebi, do 3 otroke do starosti vklj. 5 let, psa, parcelo z elektriko, doplačilo za kopanje pa je 6 € na osebo.

Terme Lendava imajo cenovno odličen kamp z možnostjo kopanja. V zimskem času je eden od zunanjih bazenov na voljo tudi za nudistično kopanje.

Redna cena kampiranja in kopanja je 14,50 € na osebo. Tudi tu velja, da je eden otrok do 12. leta biva brezplačno. Imetniki kamping kartice imate ceno 20 € za 2 osebi z vključenim kopanjem, do 3 otroke do vklj. 5 let, psa, elektriko na parceli.

V Termah Ptuj gostom kampa omogočajo kopanje v Termalnem Parku z notranjimi bazeni in savnami. Lokacija je odlična za obisk ter ogled Ptuja, kjer je v pustnem času veliko prireditev. Letos bo Kurentovanje potekalo vse od 15. februarja do 5. marca.

Redna cena kampiranja in kopanja je 16 € na osebo. Akcijska ponudba – eden otrok do 12. leta biva brezplačno. Imetniki kamping kartice – 20 € za 2 osebi, do 3 otroke do vklj. 5 let, psa, elektriko na parceli + doplačilo za kopanje 6 € na osebo.

V kampu Terme Ptuj omogočajo tudi najem mobilnih hišic, katerih cena je za 2 osebi 72, za 4 osebe pa 96 €.

Terme Čatež – kamp je urejen v bližini zimske termalne riviere, kjer so na voljo številni bazeni in otroška igrala. Omogočajo tudi najem mobilnih hišic za 4+2 osebi.

Redna cena zimskega kampiranja in kopanja od 20,20 do 22,50 € na osebo, otroci od 5 do 12 let imajo 50% popust. Cena najema mobilne hišice in kopalne karte stanejo 93 €.

Imetniki naše kamping kartice imate 10% popust na kampiranje (min 2 noči) in 5 % popust na najem mobilne hišice.

Terme Olimia – kamp je čez celo leto odprt tudi v teh termah, vendar pa je od samih notranjih bazenov malce oddaljen. Gostom je na voljo kopanje v prenovljenih bazenih Wellness centra Termalija Relax. Cena kampiranja in kopanja je 16,50 € na osebo, imetnikom kamping kartice pa v primeru vsaj 2 noči nudijo 10% popust.

Terme Jezerčica so nove terme v kraju Donja Stubica, približno 40km severno od Zagreba. Gostom čez celo leto nudijo kamping parcele in ogrevane sanitarije ter možnost najema modernih mobilnih hišic. V zimskem času je cena kampiranja 15 € na osebo, cena pa vključuje neomejeno kopanje. Cena najema mobilnih hišic za 4+2 osebi je 130 €.

Gostje imajo z našo kamping kartico 10% popust na kampiranje in najem mobilnih hišic.

Terme Vivat v Moravskih Toplicah imajo urejeno postajališče za avtodome, gostom pa omogočajo prenočevanje in kopanje po ceni 17,90 € na noč. Imetniki naše kamping kartice imate 15% popust na savne in masaže.

Thermanna Laško ima na svojem parkirišču urejen PZA za avtodome. Cena parkiranja avtodoma čez noč je do konca februarja je 25 €, od marca naprej pa 30 €, imajo pa gosti postajališča 20% popust na kopalne karte. Z Avtokampi kamping kartico dobite tudi brezplačno pijačo dobrodošlice.

Bioterme imajo urejeno postajališče za počitniška vozila, kjer je dovoljeno parkiranje avtodomov in počitniških prikolic. Cena prenočevanja je 8 € na vozilo, gostje pa imajo 30% popust na ceno kopalnih kart. S kamping kartico je popust na PZA 5%.

Lahko se odločite tudi za bivanje v glamping hišicah v sklopu naselja Sončna dolina. Cena med tednom je 46 €, med vikendom pa 50 € na osebo in vključuje polpenzion, kopanje, savne. En otrok do 6. leta in drugi otrok do 12. leta bivata z dvema odraslima brezplačno.

Več o termalnih kampih in postajališčih za avtodome izveste na naši strani, kjer dobite spisek vseh term z možnostjo kampiranja - www.avtokampi.si