Z Avtokampi kartico do cenejše Zelene jeklenke

Datum objave
Kategorija
Statistika

Avtokampi kamping kartica nudi številne popuste pri kampiranju in med partnerji je že več kot 200 kampov. Zavedamo se, da je v teh časih vsaka ugodnost dobrodošla, zato smo veseli, da je med partnerji tudi Butan plin, ki nudi dodatne popuste ob prvem naročilu Zelene jeklenke.

Butan plin poznamo po prodaji plina in plinskih naprav, v njihovi trgovini na Verovškovi ulici 70 v Ljubljani pa imajo tudi vso potrebno plinsko kamping opremo od žarov do kuhalnikov, svetil in manjših plinskih jeklenk.

28% popust ob naročilu Zelene jeklenke na dom

Za vse, ki doma za kuhanje uporabljajo plinski štedilnik ali pa imajo avtodom, kjer se prav tako kuha in ogreva na plin iz jeklenke, je zelo dobrodošla ugodnost ob prvem naročilu Zelene jeklenke pri Butan plinu na brezplačni tel. št. 080 2005.

Za imetnike Avtokampi kartice je kar 25 % popust na redno ceno plina v 10 kg Zeleni jeklenki ob dostavi na dom za prvi nakup.* Vsi nadaljnji nakupi pa so z brezplačno dostavo na dom.​

*ugodnost velja za nove uporabnike; to so vsi (oz. vsa gospodinjstva), ki še niso kupovali pri Butan plin dostavi na dom oz. so lahko obstoječi uporabniki, ki v Butan plinu niso naročili plina že od 31. 12. 2018. Naročila so možna preko brezplačne telefonske številke 080 2005 ali spletnega obrazca, kjer pa je potrebno v opombo dodati AVTOKAMPI

Naročila plinske jeklenke sprejemajo vse dni v tednu, naročila prispeta po 19h ter med vikendi in prazniki po 17h, bodo obdelana naslednji dan.

Zelena jeklenka je nižja in lažja od klasične jeklenke, kadarkoli pa je možno naročiti tudi Zeleno jeklenko polnjeno samo s propanom, ki je posebej priporočljiv pri uporabi v avtodomih v zimskem času, saj ima boljše lastnostni izgorevanja pri nizkih temperaturah.

Vsaka Zelena jeklenka po polnitvi dobi na ventil posebno varnostno folijo, ki vam zagotavlja, da je jeklenka tehnično brezhibna, varna in daj polnjena natanko z 10 kg plina.

20. oktober - dan odprtih vrat Butan plin

V četrtek, 20. oktobra,, bodo pri Butan plinu na Verovškovi ulici v Ljubljani imeli med 11 - 17. uro dan odprtih vrat.

Za kupce bodo pripravili posebne akcije in tudi 10% popust na vse izdelke iz njihove trgovine (popusta ni le na plin), pekli bodo kostanj, prisoten bo tudi tovornjak, kjer bodo pekli burgerje.

Ugodnosti na avtoplin in v Butan trgovini

- 3% popust ob nakupu avtoplina na Butan plin črpalkah (Verovškova 70 v Ljubljani ali Polje 6a, Izola). Ob nakupu morate pokazati Avtokampi kartico

- 10 % popust pri nakupu izbranih izdelkov, ki niso v akciji, v trgovini na Verovškovi 70 v Ljubljani (predložiti je potrebno AVTOKAMPI kartico) ali Butan plin spletni trgovini z vnosom veljavne promocijske kode AVTOKAMPI

Izbrani izdelki v akciji z 10% popustom na kodo AVTOKAMPI:

Turistična jeklenka 2 kg plina

Turistična jeklenka 3 kg plina

Plinski pekač za kostanj Elplin

Ventil za turistično jeklenko

Kuhalnik za turistično jeklenko

Kuhalnik Foker z 2 gorilcema in vetrno zaščito

Kuhalnik Campingaz na kartušo

Cev za plin, 3m

Prebojna plinska kartuša, 190 g

Plinska kartuša Campingaz CV 470 plus, 450 g

Plinska kartuša z ventilom, 425 g

Kartuša s samozapornim ventilom A4

Več na www.butanplin.si