AKCIJA – NaZraku.si omogoča cenejši nakup zaščitne ponjave za prikolice in avtodome

Datum objave
Kategorija
Statistika

Počitniške prikolice in avtodome je v primeru zimske neuporabe dobro zaščititi z namensko zaščitno ponjavo, ki preprečuje nabiranje vlage v notranjosti vozila, ob tem pa ščiti zunanjost pred umazanijo. Preverite akcijsko ponudbo pri NaZraku.si za imetnike Avtokampi kartice.

V trgovini s kamp opremo Nazraku.si so znižali cene zaščitnih ponjav za počitniške prikolice in avtodome za do 20%, imetnikom naše Avtokampi kartice pa nudijo še dodatnih 5% popusta.

Zaščitne ponjave za počitniška vozila so namenjene temu, da prikolice in avtodome zaščitite pred vremenskimi vplivi in umazanijo v času, ko jih ne uporabljate.

V trgovini NaZraku.si imajo na zalogi zaščitne ponjave proizvajalca Kampa Dometic. Za razliko od polivinila ali klasičnih cerad, ki jih pogosto vidimo v primeru zaščite pavšalnih počitniških prikolic, so namenske ponjave boljša izbira, saj so glede mer prilagojene dolžini in širini prikolice ter avtodoma. Za enostavnejšo namestitev so ponjave opremljene z zadrgami in elastičnimi robovi.

Kampa Dometic zaščitne ponjave so narejene iz treh ali štirih slojev, ki nudijo zaščito pred dežjem in snegom, material je zračno prepusten, kar preprečuje nabiranje vlage pod njim in prepreči kondenzacijo.

Ponjava ščiti prikolico in avtodom pred direktno sončno svetlobo in s tem varuje gumijasta tesnila pri oknih ter preprečuje staranje plastičnih površin.

Zaščitne ponjave so na voljo v zeleni ali sivi barvi, omogočajo pa tudi nakup zaščitnih pregrinjala za kombije, motorje in vlečne kljuke.

Cene najbolj pogostih zaščitnih ponjav za prikolice in avtodome:

- ponjava za počitniško prikolico 6,40 - 7 m – cena od 175 €

- ponjava za počitniško prikolico 7 - 7,60 m – cena od 183 €

- ponjava za počitniško prikolico 7,50 - 8 m – cena od 213 €

- ponjava za kombije VW T4 / T5 in T6 – cena od 135 €

- ponjava za avtodom dolžine 6 - 6,50 m – cena od 244 €

- ponjava za avtodom dolžine 6,50 - 7 m – cena od 257 €

- ponjava za avtodom dolžine 7 – 7,50 m – cena od 272 €

- ponjava za avtodom dolžine 7,50 – 8 m – cena od 234 €

Na vse akcijske cene nudijo še dodatnih 5% popusta na Avtokampi kartico – ob naročilu omenite, da imate našo kartico in priznali vam bodo popust.

Spisek zaščitnih ponjav za počitniške prikolice >>

Spisek zaščitnih ponjav za avtodome >>