Zaščitite počitniško prikolico ali avtodom s ponjavo

Datum objave
Kategorija
Statistika

Freedom Center Celje je letošnjo jesen pričel s prodajo zaščitnih ponjav za počitniška vozila,. Ponjave so izdelane po meri in izključno iz materiala Tyvek Topcover. Ponjave so namenjene predvsem zaščiti avtodomov in počitniških prikolic v vsakem letnem času in v vseh vremenskih razmerah. Ponjave zaradi materiala Tyvek omogočajo prehajanje vodnih hlapov, zato se pod ponjavo ne nabira kondenz, material pa je izredno lahek a kljub temu močan, tako da se ne trga.

Freedom Center Celje je letošnjo jesen pričel s prodajo zaščitnih ponjav za počitniška vozila,. Ponjave so izdelane po meri in izključno iz materiala Tyvek Topcover.freedom center celje ponjave

Tyvek ponjave ščitijo pred prahom, snegom, UV žarki...
Ponjave so namenjene predvsem zaščiti avtodomov in počitniških prikolic v vsakem letnem času in v vseh vremenskih razmerah. Ponjave zaradi materiala Tyvek omogočajo prehajanje vodnih hlapov, zato se pod ponjavo ne nabira kondenz, material pa je izredno lahek a kljub temu močan, tako da se ne trga.

Material Tyvek ne vpija vode, pri nizkih temperaturah pa ostane prožen, zato je zelo primeren za zaščito pred snegom in zmrzaljo, hkrati pa ima visoko odpornost pred UV žarki. Ponjave so odporne pred smolnimi madeži, ptičjimi iztrebki, zadržijo pa kar 98% prašnih delcev.

Ponjave se izdelujejo po meri in po vaših željah
Vse ponjave za prikolice in avtodome se izdelujejo po meri, zato v primeru, da še ni izdelanega kroja za vaše počitniško vozilo, vam iz Freedom Centra pošljejo obrazec z merami, katerega je potrebno izpolniti in na podlagi teh podatkov izdelajo ponjavo. Ponjave so pakirane v vrečke, ki so izdelane prav tako iz Tyvek-a in tako skupaj zasede zelo malo prostora, teža ene ponjave pa znaša od 3,5 do 5 kg.

Namestitev je zelo preprosta, saj ponjava pokrije celotno prikolico oz. avtodom. Na spodnjem delu ima všito vrvico, ki ponjavo vpne pod karoserijo. Vrvica se zaveže na sprednji strani. Pri vratih je možno narediti izrez, da je omogočen vhod v prikolico ali avtodom, možno pa je všiti tudi okno iz prozorne plastike.

Za cenik oz. povpraševanje vas prosimo, da kontaktirate direktno Freedom Center Celje na tel.  041 739 688  oz. po mailu na trgovina@freedom-center.si.

freedom center celje ponjave