Prideš na kopanje in wellness uživanje v kamp San Servolo pri Bujah?

Datum objave
Kategorija
Statistika

V Istri je v zimskem kampu odprtih le nekaj kampov. Kamp San Servolo pri Bujah nudi najboljšo wellness ponudbo, saj tudi pozimi omogoča kopanje v ogrevanih bazenih in uživanje v wellnessu. Izkoristite akcijo 3=2, ki velja do 27. marca 2024.

San Servolo wellness kamp je ocenjen s 5 zvezdicami in je urejen v zelenem okolišu 2 km severno od kraja Buje.

Gre za manjši kamp, ki gostom nudi uživanje v odlični wellness ponudbi, saj je čez celo leto omogočeno kopanje v zunanjem ali notranjem ogrevanem bazenu, uporaba jacuzzija in wellnesa s savnami, masaž ali fitnesa.

Iz kampa je prekrasen pogled proti Bujam in morju v daljavi, ob večerih pa romantične sončne zahode.

Lokacija kamp San Servolo je izvrstna za kolesarjenje po okolici (v kampu omogočajo najem električnih koles), tako da lahko raziščete manj znane lepote notranjosti Istre npr. Grožnjan, 10 m visok slap Butori na poti do kraja Šterna, malo naprej pa še istrsko puščavo. Priporočamo tudi obisk znane vinske kleti na poti do kraja Momjan.

Za otroke imajo v kampu urejena igrala, najbolj pa seveda uživajo na bazenu. Trgovine v samem kampu ni, lahko pa naročite pekovske izdelke, imajo pa odlično picerijo s pravimi italijanskimi picami in restavracijo, kjer vam ob okusni hrani ponudijo tudi njihovo domače pivo San Servolo.

Kampiranje tik ob bazenu

Kamp San Servolo nudi 24 kamping parcel (130 – 150 m2), ki so prostorne in moderno opremljene, 7 parcel pa ima privaten jacuzzi postavljen že na samem robu parcele.

Do kampa in parcel je enostaven dostop, tako da na večino parcel lahko pridejo tudi veliki avtodomi dolžine do 12 m.

Lansko leto so uredili še 4 dodatne parcele Diamon Luxury (300 m2), ki sodijo med najbolj luksuzne parcele med hrvaškimi kampi, saj ob prostoru za kampiranje vključujejo tudi privaten wellness z zunanjim jacuzzijem, v hiški ob parceli pa je še savna, prostor za sproščanje in sanitarije.

Romantične mobilne hišice

Ob parcelah v kampu San Servolo omogočajo tudi najem wellness mobilnih hišic za 2 ali 4 osebe z eno ali dvema spalnicama, kuhinjo in sanitarijami, tako da se lahko odločite za romantično uživanje v dvoje ali družinski oddih.

Vse hišice imajo klimatsko napravo, ki omogoča tudi ogrevanje prostora, večina hišic pa ima tudi privaten jacuzzi na terasi, tako da lahko resnično uživate. V ceni najema sta dve osebi in zajtrk, dodatne osebe doplačajo po ceniku.

V kampu in tudi v hišicah so dovoljeni psi.

Bazen in wellness odprta čez celo leto

San Servolo nudi odlično wellness izkušnjo, v ceni bivanja pa gosti dobijo neomejeno kopanje v zunanjem bazenu s hidromasažnim delom in temperaturo vode poleti 27 °C, pozimi pa kar 32 °C, tako da se lahko kopate čez celo leto.

Ob bazenu je še velik jacuzzi za 8 oseb, v notranjosti pa 2 finski in 2 turški savni in prostor za sproščanje z ležalniki.

V hotelu, ki leži tik ob kampu, je tudi notranji bazen z ogrevano vodo, ki pa je namenjen samo odraslim osebam.

Akcijska ponudba 3=2

Izkoristite akcijsko ponudbo, ki velja do 27. marca 2024.

V primeru bivanja za 3 noči, boste plačali samo 2 noči – velja tako za kampiranje (akcija velja na ceno parcele) kot tudi za najem mobilnih hišic.

Več informacij > www.sanservoloresort.com