Vozni red in cenik vseh trajektov ob hrvaški obali

Datum objave
Kategorija
Statistika

Na naši spletni strani smo še pred pričetkom poletne turistične sezone dodali tudi informacije o voznem redu trajektov na Hrvaškem, ki vas bodo pripeljali do kampov na hrvaških otokih. Prav tako smo pri vsakem kampu, ki se nahaja na otoku, dodali direktno povezavo do voznega reda in cenika trajektov. Vse objavljene cene trajektov so v hrvaških kunah. Trenutno je objavljen vozni red, ki bo veljal do konca meseca maja, prav tako pa tudi najnovejši vozni red za celotno poletno sezono 2010.

Na naši spletni strani smo še pred pričetkom poletne turistične sezone dodali tudi informacije o voznem redu trajektov na Hrvaškem, ki vas bodo pripeljali do kampov na hrvaških otokih. Prav tako smo pri vsakem kampu, ki se nahaja na otoku, dodali direktno povezavo do voznega reda in cenika trajektov. Vse objavljene cene trajektov so v hrvaških kunah. Trenutno je objavljen vozni red, ki bo veljal do konca meseca maja, prav tako pa tudi najnovejši vozni red za celotno poletno sezono 2010.slika.asp?slika=1360

Tako lahko samo na naši spletni strani dobite vozni red za vse trajektne prevoznike, ki trenutno prevažajo potnike na hrvaške otoke: Jadrolinija, Rapska plovidba in Linijska nacionalna plovidba (Split tours).

Z novim voznim redom je tudi nekaj sprememb. Najpomembnejša je ukinitev trajektne linije na relaciji Drvenik - Korčula, kjer se je družba Mediteranska plovidba konec aprila odločila, da letos na tej relaciji ne bo opravljala trajektnih prevozov.

Prav tako pa je Jadrolinija ukinila trajekt, ki je otok Mljet povezoval z Dubrovnikom. Tako po novem ta trajekt vozi samo do otoka Šipan, na Mljet pa vozi le še trajek iz Pelješca na relaciji Prapratno - Sobra.

Na otok Rab bo tudi letos trajekt vozil na relaciji Jablanac - MIšnjak in z otoka Krka na relaciji Valbiska - Lopar, kjer izven sezone vozi dvakrat dnevno, v glavni sezoni pa bo trajekt vozil vsak dan štirikrat.

Vse urnike in cenike trajektov na Hrvaškem dobite na povezavi: Vozni red trajektov na Hrvaškem
slika.asp?slika=2895