Vlečna tuba nudi veliko zabave na morju

Datum objave
Kategorija
Statistika

V trgovini Nazraku.si omogočajo nakup šotorov in kamping opreme, novost v ponudbi pa so napihljive vlečne tube Spinera. Če imate čoln ali skuter bo nakup tube prava izbira za letošnje počitnice.

Trgovina NaZraku.si je letos dopolnila ponudbo šotorov, kamping opreme, kajakov in SUP desk še z vlečnimi tubami, ki nudijo veliko zabave na morju.
trgovina Nazraku.si - šotori Kampa - avtokampi.si

Če potrebujete nasvet, glede nakupa kakovostnega šotora, potem le pokličite v trgovino NaZraku.si, kjer imajo vedno na zalogi šotore znamk Kampa, Bertoni in Coleman.

Odločite se lahko za klasični šotor s palicami ali pa napihljiv šotor z zračnimi komorami. Glede na vaše potrebe (število oseb, način kampiranja in finančne zmožnosti) vam bodo ponudili šotor, ki bo omogočal, da boste na kampiranju uživali.

Na izbiro je tudi bogat izbor dodatne kamping opreme od spalnih podlog, spalnih vreč, kamping miz, stolov, ležalnikov, gorilnikov in svetil...

trgovina Nazraku.si - napihljiva vlečna tuba - avtokampi.si
Napihljive vlečne tube
Za vse lastnike čolnov in vodnih skuterjev pa so pripravili še bogat izbor vlečnih tub Spinera, ki nudijo na morju obilico zabave. Gre za napihljive tube narejene iz kakovostnih materialov, ki so primerne tako za lastno uporabo kot tudi za izposojo.

Na napihljivih tubah bodo uživali odrasli in tudi otroci, še najbolj pa najstniki, ki imajo radi nekoliko višje hitrostih.

Na voljo so okrogle tube za 1 – 4 osebe, odločite pa se lahko tudi za nakup tube v obliki banane za 3 – 10 oseb. Cene tub za eno osebe se gibljejo od 80 do 150 eur, za dve ali več oseb pa od 160 eur naprej, tuba v obliki banane za 3 osebe pa stane 180 eur.

Celotno ponudbo kamping opreme, šotorov in vlečnih tub si oglejte na www.NaZraku.si

trgovina Nazraku.si - napihljiva vlečna tuba - avtokampi.si