Video »Skoči v Portorož!« podira rekorde

Datum objave
Kategorija
Statistika

Nov promocijski videospot turistične destinacije Portorož & Piran podira rekorde na svetovnem spletu. V šestih dneh ga je na portalu youtube pogledalo že več kot 70.000 obiskovalcev.

Nov promocijski videospot turistične destinacije Portorož & Piran podira rekorde na svetovnem spletu. V šestih dneh ga je na portalu youtube pogledalo že več kot 70.000 obiskovalcev. Videospot je bil posnet med 18. in 26. majem 2011 v zraku, na zemlji in pod vodo, v njem pa je nastopilo več kot 150 oseb. Nastal je v sodelovanju s produkcijsko hišo Snaut in agencijo AV Studio, scenarist in režiser je g. Marko Cafnik.

V videospotu poleg glavne igralke Eve Jurca nastopajo tudi številne znane osebnosti: minister za promet dr. Patrick Vlačič, župana Občine Piran g. Peter Bossman, podžupan Občine Piran g. Gašpar Gašpar Mišič, glasbenica Lucienne Lončina, avstrijski pravljičar Folke Tegetthoff, svetovna nogometna legenda Franco Baresi, glasbenik in predsednik Krajevne skupnosti Portorož Slavko Ivančič in še mnogi drugi.

V spotu, ki je bil financiran s strani Turističnega združenja Portorož in portoroških hotelirjev, so vse znane osebnosti (razen glavne igralke) sodelovale brezplačno. Ravno tako pa tudi številni domačini ter ljubitelji Portoroža in Pirana, s pomočjo katerih je videospot pridobil pravi pridih pristnosti.