Velikonočni vikend in prvomajske počitnice v kampih v Novigradu

Datum objave
Kategorija
Statistika

V Novigradu vabijo kampiste na toplo spomladansko vreme, kjer lahko uživate ob morju, se odpravite na kolesarski izlet, igro tenisa ali pa samo na sprehod ob morju. Omogočajo tudi kopanje v notranjem hotelskem bazenu in wellnessu.

Kamp Aminess Sirena je odprt že od konca marca, kamp Aminess Maravea Resort oz. bivši kamp Mareda pa se odpira na velikonočni petek, 19. aprila. Ta kamp je nemški ADAC letos uvrstil v kategorijo Superplatz oz. med najboljše kampe v Evropi.

V obeh kampih omogočajo kampiranje na urejenih parcelah, odločite pa se lahko za senčne parcele pod borovci in hrasti ali pa za bolj sončne parcele.

Najamete lahko tudi mobilno hiško za 4 ali 6 oseb, ki nudijo veliko udobja, saj vključujejo tudi popolnoma opremljeno kuhinjo in lastno kopalnico. Vrh ponudbe so lani postavljene mobilne hišice v prvih vrsti ob morju v kampu Aminess Maravea - Amber Sea Luxury Village, ki navdušijo z moderno opremo, veliko teraso in pogledom na morje.

Med letošnje novosti je potrebno omeniti prenovo dveh sanitarnih objektov v kampu Aminess Sirena in izgradnja bazenskega kompleksa v osrednjem delu kampa Aminess Maravea in prenovo sanitarij.

Velikonočna in prvomajska animacija

Izkoristite ugodne cene kampiranja in najema mobilnih hišic in že v aprilu obiščite Novigrad. Za veliko noč so pripravili tematsko otroško animacijo z barvanjem in iskanjem pirhov, ki bo potekala pri hotelu Aminess Maestral ter organiziran odhod k velikonočni maši v Novigradu.

Za 1. maj pripravljajo praznično zabavo z veliko športa, animacije in piknikom z živo glasbo in bogato gastronomsko ponudbo.

Za ljubitelje kopanja in wellnessa v obeh terminih omogočajo cenejšo uporabo bazenov v hotelu Aminess Maestral - kampisti bodo dobili 10%, gostje v mobilnih hišicah pa 20% popust.

Kampiranje 2 oseb že za 20 €, cenejši najem mobilnih hišic

Z Avtokampi kamping kartico boste v kampu Amines Sirena in Aminess Maravea Resort kampirali že za 20 € na noč – akcijska cena pa vključuje 2 odrasli osebi in psa na parceli v osrednjem delu kampa z elektriko. Dodatne osebe doplačajo po ceni kampa. Če želite kampirati na parcelah ob morju, je popust 10% na redne cene. Akcija velja v terminih do 29.6. in od 1.9.

Preverili smo praznične cene najema mobilnih hiši, ki jih je dobro čim prej rezervirat, saj se cene lahko še spremenijo.

Najem mobilnih hišic v kampu Amines Sirena vas bo za veliko noč stal od 48 €, kolikor stanejo klasične mobilne hišice za 4 osebe (dovoljeni tudi kužki), modernejše in nekoliko prostornejše mobilne hišice pa stanejo od 69 €. Za prvomajske počitnice so cene najema hišic podobne. Na voljo pa so tudi mobilne hišice s pogledom na morje, ki pa stanejo od 109 do 120 €.

Najem mobilnih hišic v kampu Aminess Maravea Resort je eden najboljših na Jadranu, saj nudijo številne moderne mobilne hišice urejene ob bazenih. Luksuzne mobilne hišice Amber Sea ob morju navdušijo s bogato opremljenostjo in veliko teraso. Njihova cena je za veliko noč od 91 €, za prvomajske počitnice pa od 101 € naprej.

Mobile hišice v osrednjem delu kampa stanejo od 52 do 70 €, hišice s tremi spalnicami za 6 oseb pa od 58 do 75 €. najcenejše so klasične hišice za 4 osebe, ki za veliko noč stanejo 43 €, za 1. maj pa jih lahko najamete za 60 €.

Več informacij in rezervacije aprcel ter mobilnih hišic lahko opravite na - www.aminess-campsites.com