Vas zanima nakup in postavitev mobilne hišice na ključ v kampu na Hrvaškem?

Datum objave
Kategorija
Statistika

Ste vedeli, da v nekaterih kampih na Hrvaškem lahko postavite tudi lastno mobilno hišico? Le te so v zadnjih letih preplavile številne kampe v Istri in Kvarnerju, lansko leto pa smo jih opazili tudi že v nekaterih kampih v Dalmaciji, vendar še v manjšem številu.

Ste vedeli, da v nekaterih kampih na Hrvaškem lahko postavite tudi lastno mobilno hišico? Le te so v zadnjih letih preplavile številne kampe v Istri in Kvarnerju, lansko leto pa smo jih opazili tudi že v nekaterih kampih v Dalmaciji, vendar še v manjšem številu.camp strasko novalja, kamp straško pag

Dve zelo popularni znamki mobilnih hišic izdelujejo tudi v Sloveniji. To so mobilne hišice Adria v Novem mestu in Sun Roller v Črnomlju, na Hrvaškem pa v Labinu izdelujejo mobilne hišice znamke Shelbox.

Mobilne hišice prestavljajo ljubiteljem kampiranja novo alternativo za dopust. Tako mobilna hišica predstavlja nekakšno zasebno hišico, apartma namenjen dopustu, ki pa je postavljen nekje v bližini morja in plaže. Ker so hišice zelo dobro opremljene s kuhinjo, dnevnim prostorom, spalnico, dodatno sobo, lastno kopalnico in teraso omogočajo komforten način preživljanja dopusta. Hišice so tudi klimatizirane in tudi v največji poletni vročini nudijo prijetno temperaturo znotraj hišice.

V večini primerov pa se kupci odločajo za dva tipa hišic dimenzij 8x3m in 8x4m. Znotraj dimenzij proizvajalci omogočajo številne različne  prostorske postavitve in opremljenost hišic, ki se prilagaja željam kupcev. Ob nakupu je mobilna hišica popolnoma opremljena s mobilna hišica, mobilna kučica, san marino rabkuhinjskimi elementi, mizo in stoli, sedežno garnituro, v sobah so postavljene postelje in vse potrebne omare, prav tako pa tudi kopalnica vključuje tuš kabino, wc školjko umivalnik, pretočni plinski grelnik vode in klimatsko napravo. Tako ste ob postavitvi in uporabi hišice povsem neodvisni od ostale infrastrukture kampa, saj boste na dopustu uporabljali svojo lastno kopalnico, pomivali posodo v svoji lastni kuhinji itd. Posebnost takih hišic je seveda tudi v tem, da so mobilne in jih lahko kadarkoli prestavite v drugi kamp ali na drugo parcelo z minimalnimi stroški prevoza.

Nakup mobilne hišice na ključ v kampu na Hrvaškem
Hrvaško podjetje EFFECTUS je specializirano za turistično svetovanje in upravljanje različnih turističnih objektov. Omogoča ugoden nakup mobilne hišice in postavitev le te v kampih, s katerimi imajo pogodbeno urejeno razmerje. Seveda pa omogočajo postavitev mobilne hišice tudi v kampu ali na parceli, ki si jo boste vi izbrali - v tem primeru se morate za postavitev s kampom oz. lastnikom parcele dogovoriti sami.

V podjetju vam bodo pomagali izbrati pravi tip mobilne hišice glede na vaše potrebe, najboljšo lokacijo, za vas bodo uredili vse administrativne, carinske in pravne zadeve, pomagali pri financiranju nakupa, na koncu pa bodo za vas uredili tudi prevoz in samo postavitev hišice. Tako boste do nove nastanitve prišli po sistemu »mobilna hišica na ključ«.

Takšen nakup mobilne hišice ima številne prednosti pred nakupom nekega apartmaja. Mobilna hišica je postavljena v naravnem okolju kampa, od morja je oddaljena max. 200 metrov, hkrati pa je začetni strošek nakupa in notranje opreme vsaj 5-krat nižji. Takšen nakup mobilne hišice vam omogoča tudi povsem legalno oddajanje hišice svojim prijateljem in ostalim osebam.

Hiter izračun nakupa in postavitve mobilne hišice
Podjetje EFFECTUS letno kupi večje število mobilnih hiš, ki jih postavijo v svojih kampih, zato tudi pri proizvajalcih ob nakupu prejme količinski popust. Cena hišice je tako cenejša, kot če bi jo kupili sami.
Prirpavili smo hiter pregled stroškov nakupa najbolj prodajane mobilne hišice Tavolara,(dve spalnici, dve kopalnici ter kuhinja z dnevnim prostorom.

 mobilna hišica Tavolara (ShelBox), dimenzije 8 x 4m = 32m2  16.340 EUR
 prevoz do kampa
   1.500 EUR
 montaža
      500 EUR
 PDV23%
   4.218 EUR
 SKUPAJ
  22.558 EUR

Trenutno podjetje EFFECTUS omogoča postavitev mobilnih hišic v dveh kampih v Biogradu:
  • kamp Park Soline
  • kamp Ljutič
Vse informacije glede nakupa in postavitve mobilnih hišic prejmete na spletni strani www.mobilnekucice.com, na sedežu podjetja EFFECTUS, Benka Benkovića 1g,  23000 Zadar, na telefonski številki 00 385 98 303 878 ali na email naslovu: info@mobilnekucice.com.
    mobilna hišica, mobilna kučica, pag novalja straško