Valentinovo v kampu Porte Sole v Vrsarju

Datum objave
Kategorija
Statistika

Lepa vremenska napoved kar vabi na romantičen obisk Vrsarja. V kampu Porto Sole, ki je odprt čez celo leto, so pripravili posebno ponudbo kampiranja in najema mobilnih hišic z uporabo bazena, wellnessa s savno ter 20 minutno masažo.

Kamp Porto Sole je odlična izbira za zimsko kampiranje, saj je eden od treh odprtih kampov v Istri. Lokacija kampa je odlična za ogled Vrsarja - do mesta je le 15 minut sprehoda ob morju - lahko pa se odločite tudi za kolesarski izlet proti Limskemu kanalu ali proti Funtani.

Valentinov vikend v kampu Porto Sole - Vrsar

V kampu Porto Sole so pripravili romantičen paket kampiranja in najema mobilnih hišic z vključenim wellnessom v bližnjem hotelu Pineta. Dodatna možnost praznične večerje v hotelu Pineta s 30% popustom.

Kampiranje – 2 nočitvi za 2 osebi (14. – 16.2.) na parceli Standard – vključeno bivanje, wellness in 20 minutna masaža po osebi- – cena paketa 64 € za dve noči.

Najem mobilne hišice – 2 nočitvi za 4 osebe z vključeno posteljnino, brisačami in zaključnim čiščenjem + bazen, wellness in 20 minutna masaža po osebi – cena paketa za dve noči je 143 €.

Več informacij o kampu Porto Sole - www.maistracamping.com