Valamar za sezono 2012 pripravlja številne novosti v svojih kampih

Datum objave
Kategorija
Statistika

Oglejte si vse letošnje novosti v Valamarjevih devetih kampih-veliko novih parcel, mobilnih hišic, izboljšana animacija in Lanterna harmonika festival.

Turistično podjetje Valamar , ki ob hrvaški obali upravlja kar devet kampov, je za kamping sezono 2012 pripravilo številne novosti.
kamp Lanterna Valamar
Kamp Lanterna
Največji istrski kamp Lanterna pri Taru, ki je v ocenjevanju Naj kamp 2011 zasedel 3. mesto med velikimi kampi v Istri, je tudi letos uspel zadržati lani pridobljeni naziv ADAC Superplatz. Dodatna nagrada je tudi sprejetje v skupino 32 najboljših evropskih kampov združenih v organizacijo »Leading Campings of Europe«.

Investicije za naslednjo sezono so že v polnem teku. Tako prenavljajo dva sanitarna objekta, urejajo 130 novih parcel za mobilne hišice na novo kupljenem zemljišču ob kampu, presenetili pa bodo tudi s prvimi parcelami Luxury mare, na najbolj ekskluzivnih mestih ob morju, z lastnim žarom in senčnikom.

V Istrski vasi bodo postavili osem mobilnih hišic Adria Prestige in dve hišici "Villi v cvetju", ki sta povsem nova modela mobilnih hišici Adria De Luxe v velikosti 40 m2.
V Lanterni gradijo tudi novi mini klub, pravzaprav tri otroške klube za tri različne starostne skupine in prireditveni otroški amfiteater s poletnim odrom. Skorajda 150.000 evrov bodo dodatno vložili v ureditev plaže in hortikulture, prenovili vhod v kamp, razširili delovanje brezžičnega internet omrežja in postavili poseben info internet točko, ki bo delovala ločeno od recepcije. Na polovici leta, 30. junija 2012, pripravljajo prvi Lanterna harmonika festival.

Naturistični kamp Solaris
Kamp Solaris pri nemškem ADAC uvrščajo med tri najboljše naturistične kampe na Hrvaškem, ob bok Kanegri in tri točke za Valalto. V letu 2012 bodo uredili nove Premium in Luxury parcele ob morju, zagotovili bodo dostop do brezžičnega interneta v apartmajih, sobah in delu kampa ter postavili letni kino za otroke. Preurejajo tudi plažo Galeb in teraso samopostrežne restavracije Solaris. Dan kampa Solaris bodo praznovali 12. julija, znameniti Karneval Solaris pa bo potekal 4. avgusta 2012.

Kamp Orsera
V Orseri v Vrsarju, ki se kot mnogi drugi istrski kampi kiti z Modro zastavo na plaži, trenutno prenavljajo potapljaški center, do sezone pa bodo na plaži dodali še novi vodni tobogan. V parku mobilnih hišic bodo dodali deset novih mobilnih hišic, ki bodo prestižno opremljene.
kamp Ježevac Valamar
Kamp Ježevac
Kamp Ježevac, ki leži ob robu mesta Krk, je v akciji Naj kamp 2011 osvojil 2. mesto med velikimi kampi na Kvarnerju. Za novo sezono ob morju urejajo Luxury Mare parcele, novo plažo in obalno sprehajališče. Dodatno bodo prenovili tudi sanitarije, obnavljajo pa še grill restavracijo in širijo otroški prostor za animacijo. V dosedanjih mobilnih hišicah bodo namestili satelitsko televizijo ter postavili še osem novih. Nadaljujejo z vlaganji v hortikulturno ureditev kampa, postavili pa bodo še samostojno info točko z internetnim kotičkom.

Naturistični kamp Politin
Naturistični kamp Politin, ki je od mesta Krk oddaljen le 15 minut hoje po obmorski sprehajalni poti, bo letos dobil nove Luxury parcele ob morju, prenovljene sanitarije in trgovino. V petih mobilnih hišicah, ki so postavljene na vrhu kampa, bodo dodali satelitske televizije.

Naturistični kamp Istra
V naturističnem kampu Istra pri Funtani, ki lahko sprejme dobrih 3000 oseb, bodo do sezone 2012 uredili otroško plažo. Svoj Dan kampa Istra bodo praznovali 18. julija 2012.

Kamp Puntižela se je preimenoval v kamp Brioni
Nekdanji kamp Puntižela, od letos kamp Brioni, si novega imena ni nadel slučajno. Je namreč brionskemu otočju najbližje zatočišče kampistov, ki imajo iz kampa tudi lep razgled otoke. Za prihajajočo sezono urejajo novo plažo, nov lokal na plaži ter prenavljajo trgovino in restavracijo.kamp Marina Valamar

Kamp Marina
Nekaj kilometrov iz Labina, pri vasici Sveta Marina, leži kamp Marina, ki je najbolj priljubljen predvsem med potapljači. Do nove sezone bodo v kampu uredili novo plažo, dodali nove parcele tik ob morju, v vse obstoječe mobilne hišice bodo namestili satelitsko televizijo ter postavili še štiri Adriine hišice s shrambo za potapljaško opremo. Razširiti nameravajo tudi sanitarni objekt, otroški animacijski program pa bodo po novem nudili vse od 15. junija do 1. septembra.

Kamp Solitudo
To je edini kamp v neposredni bližini Dubrovnika. Letos bodo v kampu namestili prve mobilne hišice, kar bo izboljšalo ponudbo najema mobilnih hišic na tem delu južne Dalmacije. Mobilne hišice bodo manjšega tipa za 2 ali 3 osebe in bodo opremljene s spalnico in kopalnico. Poleg tega so uredili dodatne parcele, ki bodo opremljene z elektriko in vodo.

Več informacij o cenah in rezervacijah parcel in mobilnih hišic v vseh kampih družbe Valamar lahko dobite na spletni strani www.camping-adriatic.com.