Valamar z novostmi v kampih vstopa v sezono 2018

Datum objave
Kategorija
Statistika

Valamar upravlja 15 kampov ob hrvaški obali in pripravili so številne novosti za kamping sezono 2018. Na zgodnje rezervacije mobilnih hišic nudijo 10% popust, na Avtokampi.si kamping kartico pa nudijo popuste čez celo sezono.

Podjetje Valamar z blagovno znamko Camping Adriatic ob hrvaški obali upravlja 15 kampov. kamp Krk - avtokampi.siGre za znane kampe v Istri, na otoku Krku, otoku Rabu in v Dubrovniku. Kampe so letos razdelili v tri skupine:
Avtokampi.si kamping kartica
Izkoristite popuste na kampiranje
Vsi Valamarjevi kampi so tudi v letu 2018 naši partnerski kampi in omogočajo popust na Avtokampi.si kamping kartice - 7,5% popusta na ceno osebe in parcele v terminih od odprtja kampa do 6. julija in od 27. avgusta do zaprtja kampa, v času glavne sezone od 7. julija do 26. avgusta pa je popust 5%.

10% cenejši najem mobilnih hišic
Valamar omogoča najem modernih mobilnih hišic v 12 kampih in do 31. januarja 2018 vam omogočajo 10% popust na zgodnje rezervacije - rezervacije.

Novosti v kampih v Istri, na Krku in Rabu
Valamar kampi sodijo med najbolje urejene kampe na Hrvaškem in kar dva njihova kampa - Lanterna in Krk sodita med najboljše kampe v Evropi. Vsako leto poskrbijo za številne novosti in tako bo tudi v sezoni 2018. Največje novosti so nova družinska cona v kampu Lanterna, prenova kampa Padova na otoku Rab in izgradnja bazena v kampu Ježevac.

Kamp Lanterna - Poreč je bil kot najboljši veliki kamp v Istri nagrajen z nazivom Naj kamp Adria. V letu 2018 bodo v kampu uredili novo temMaro Village v kampu Lanterna - avtokampi.siatsko naselje mobilnih hišic in glamping šotorov Maro Village (prve računalniške slike so pod novico), ki bo namenjeno predvsem družinam. Za zabavo otrok bodo dodali tudi dve igrišči in dva bazena z vodnimi igrali. Dodatno bodo uredili kamping parcele, v ponudbo obstoječega glamping naselja dodali nove šotore in za njihove goste uredili posebno plažo. Novost bo tudi Camping Street Food, ki bo še izboljšal gostinsko ponudbo kampa, dodatno pa bodo uredili pločnike in kolesarske poti.

Kamp Marina - Labin sodi med kampe z najlepšim razgledom, saj imate s parcel ob morju pogled od Opatije do Cresa in Lošinja. V letu 2018 bodo v bližini morja postavili nove mobilne hišice in dodatno uredili kamping parcele.

kamp Škrila - avtokampi.siKamp Ježevac - Krk je lani dobil novo naselje mobilnih hišic, v letu 2018 pa bodo v kampu zgradili bazen s toboganom in v bližini uredili nove kamping parcele. V bližini morja bodo dodali še nekaj premium mobilnih hišic in uredili novo peščeno plažo. Nova bosta tudi restavracija pri bazenu in lokal na sami plaži.

Kamp Zablače - Baška, otok Krk je lani dobil novo recepcijo in veliko naselje mobilnih hišic. Letos bodo uredili kamping parcele in dodali dva nova tipa obilnih hišic - Vela Bay in Marena.

Kamp Škrila - Stara Baška, otok Krk je bil lani deležen obsežne posaditve dreves, ureditve mobilnih hišic in lokala na plaži, za letos pa napovedujejo postavitev dodatnih 10 mobilnih hišk, ureditev skupnih žarov in prenovo dela kampa okoli trgovine, kjer bo tudi urejena tržnica. Za otroke bodo izboljšali animacijo.

Kamp Padova - otok Rab bo deležen korenite prenove, saj bodo v ponudbo dodali moderne mobilne hišice za 4 +2 osebi in tudi manjše mobilne hiške za pare. V morju bodo uredili vodni park, izboljšali animacijo, novost pa bo tudi SUP center z najemom desk in šolo veslanja stoje.

Kamp San Marino - Lopar, otok Rab bo dobil nove moderne mobilne hišice - Lopar Garden Village, otroci pa bodo deležni Valamarjevega animacijskega programa Maro.

Vse dodatne informacije o ponudbi kampov Camping Adriatic by Valamar dobite na spletni strani www.camping-adriatic.com