Ne zamudite Valamarjeve akcije najema mobilnih hišic

Datum objave
Kategorija
Statistika

Valamar z akcijsko ponudbo, ki velja do ponedeljka, 1.februarja, vabi na počitnice na Jadran. Odločite se lahko za Poreč, Rabac, otok Krk, otok Rab, Makarsko in Dubrovnik, kjer so vam na voljo številni kampi in hoteli.

Do 15% popusta na mobilne hišice tudi v najboljših kampih

Valamar omogoča kakovostno ponudbo, predvsem pa odlično varnost njihovih gostov, saj so že lani sprejeli celosten protokol čiščenja in higienskih standardov v kampih ter hotelih, ki se je izkazal za zelo učinkovitega. Tako npr. vse mobilne hišice ob čiščenju tudi dezinfecirajo, potem pa zapečatijo in do prihoda gostov ne sme nihče vstopiti v hišico.

Najem mobilne hišice v kampih je postal še bolj priljubljena oblika družinskih počitnic. Hišice so prostornejše od hotelskih sob, vse so klimatizirane, opremljene z lastno kopalnico in popolnoma opremljeno kuhinjo, spalni del pa vključuje dve ali celo tri spalnice.

V vseh kampih nudijo brezplačen dostop do interneta, hišice pa so opremljene tudi s satelitsko televizijo. Prednost mobilnih hišic v kampih je tudi vsa dodatna ponudba od animacije, športne aktivnosti, bazeni, tobogani, urejene plaže ... V kampih je na voljo tudi gostinska ponudba ter trgovina, tako da vozilo parkirate in uživate ob morju.

Vsi upamo, da se bodo razmere glede koronavirusa do poletja umirile. Pri Valamarju za zgodnje rezervacije mobilnih hišic nudijo do 15% popust in brezplačno odpoved rezervacije do 14 dni pred prihodom oz. možnost prestavitve na drug termin. Ob rezervaciji plačilo ni potrebno!

Akcija velja tudi v Valamarjevih najboljših kampih, ki ob vrhunski ponudbi omogočajo tudi kopanje v bazenih z ogrevano vodo, kar je odlično za otroke, saj lahko že spomladi uživajo v kopanju. Gre za kampe:

> Kamp Istra Premium – Funtana - cena najema mobilne hiške že od 45 €

> Kamp Lanterna Premium – Poreč - cena najema mobilne hiške že od 36 €

> Kamp Krk Premium – otok Krk - cena najema mobilne hiške že od 37 €

> Kamp Ježevac Premium – otok Krk - cena najema mobilne hiške že od 35 €

> Kamp Baška Beach – otok Krk - - cena najema mobilne hiške že od 37 €

> Kamp Padova Premium – otok Rab - cena najema mobilne hiške že od 36 €

Preverite celotno ponudbo najema Valamar mobilnih hišic in hotelskih sob v različnih destinacijah v Istri, Kvarnerju in Dalmaciji ter rezervirajte počitnice po ugodnejši ceni > www.valamar.com