Valamar kampi v Istri, Kvarnerju in Dubrovniku pričenjajo sezono 2010 z nagradami in bogatejšo ponudbo

Datum objave
Kategorija
Statistika

Družba Valamar Hotels & Resorts ob hrvaški obali upravljal sedem kampov v Istri: Lanterna, Orsera, Istra (FKK), Solaris (FKK), Puntižela in Marina, dva kampa na otoku Krku - Ježevac in Politin (FKK) ter v Dubrovniku kamp Solitudo. Že pred leti je družba Valamar pričela tudi v kampe uvajati nove standarde kakovosti, kar so ugotovili tako gostje kot tudi ocenjevalci kampov, ki so jim v zadnjih letih podelili kar nekaj nagrad za kvaliteto in bogato ponudbo.

Družba  Valamar Hotels & Resorts ob hrvaški obali upravljal sedem kampov v Istri: Lanterna, Orsera, Istra (FKK), Solaris (FKK), Puntižela in Marina, dva kampa na otoku Krku - Ježevac in Politin (FKK) ter v Dubrovniku kamp Solitudo.

Že pred leti je družba Valamar pričela tudi v kampe uvajati nove standarde kakovosti, kar so ugotovili tako gostje kot tvalamar campig croatiaudi ocenjevalci kampov, ki so jim v zadnjih letih podelili kar nekaj nagrad za kvaliteto in bogato ponudbo.

Nagrade za najboljše kampe
S strani nemškega avtokluba ADAC sta kampa Lanterna in Solaris iz Poreča za leto 2010 dobila nagrado ADAC rumena tabla, kar pomeni da so sanitarije ocenjene vsaj z oceno 5 ali 4, urejenost in opremljenost parcel pa vsaj z oceno 3. Kako stroga so merila pove tudi podatek, da je na Hrvaškem samo 10 kampov dobilo to nagrado, v Sloveniji pa zaenkrat še noben kamp ne dosega teh standardov.

Nizozemski avtoklub ANWB je že leta 2008 nagradil štiri Valamarjeve kampe, in sicer Lanterna, Solaris, Orsera in Politin, ki so prejeli najvišje ocene inšpekcijskega pregleda med hrvaškimi kampi. Ocene so bile narejene na podlagi pregleda lege kampa, urejenosti sanitarij, parcel, opremljenosti kampa in organiziracamping valamar porec, rabac, krk, dubrovnik, , pula, solaris, lanterna, jezevacne animacije. ANWB je kampu Lanterna letos dodal še nagrado za odličen bazenski kompleks in je dobil maksimalno oceno 10.

Za svoje kamping goste je družba Valamar za prihajajočo sezono pripravila nekaj novosti in paketov in dodatnih popustov:

Novosti v kampih Valamar za sezono 2010
Glavna novost letošnje sezone je postavitev mobilnih hišic v kampih Puntižela pri Puli in Politi na Krku.
V kampu Lanterna bodo uredili eko tržnico in dodatno z vodo in elektriko opremili parcele. Uredili bodo tudi "predsedniško parcelo" velikosti 200 m2 in lastno plažo.
V vseh kampih Valamar bodo v času poletne sezone organizirali prireditve "Dan kampa", ko bo v kampu potekala veselica.

Rezervacija parcele je po novem akontacija
Bistvena novost je, da v vseh kampih Valamar ne boste več plačevali stroškov rezervacije parcele. Pretvorili so jo v akontacijo v višini 50 eur, ki jo boste plačali ob rezervaciji parcele, odšteli pa vam jo bodo od končnega računa.

Priporočite Camping Valamar in podaljšajte svoj dopust
Valamar podarja zvestim gostom, ki bodo njihov kamp priporočili tudi prijateljem dodaten dan bivanja. Če boste preko njihovega rezervacijskega centra za sebe in svoje prijatelje, ki bodo v njihovih kampih bivali prvič rezervirali dopust do 31.3. 2010, vam bodo za vsakih 6 dni bivanja dodali en dan dopusta zastonj oz. še več dni za daljše bivanje (6=7, 12=14…). Ob rezervaciji je potrebno navesti promo kodo 100F, ponudba pa ne velja za rezervacijo v času od 15.7. do 15.8. 2010.

Vsako stoto rezervacijo opravljeno do 31.3. 2010 bodo nagradili s privlačnim brezplačnim izletom, ki si ga boste lahko izbrali s seznama možnih izletov iz vaše destinacije v času vašega dopusta.

Z Valamarjem odkrijte Hrvaško
Dopust v kampih lahko pričnete v Poreču, nadaljujete v Puli in ga zaključite na otoku Krku. V primeru bivanja v kampih Valamar vam pri bivanju v vsakem nadaljnjem kampu iz njihove skupine odobrijo 10% popust na ceno parcele.  Ob drugem oz. vsakem nadaljnjem obisku njihovega kampa samo pokažite račun iz njihovega kampa, v katerem ste predhodno bivali. Akcija velja čez celo sezono.
valamar campig croatia istrien, camp, kamp, autocamp lanterna, solaris, poreč
Podaljšan vikend v kampih
V času predsezone (1.4. – 25.6.) in posezone (20.8. – 3.10.) vam v kampih Lanterna, Solaris, Orsera, Istra, Marina, Ježevac in Politin omogočajo, da si vikend dopust nekoliko podaljšate in zato plačate samo ceno dveh nočitev. Tako vam ob prihodu v njihov kamp v petek ali soboto dovolijo, da se v nedeljo brez doplačila odjavite šele ob 22.00 uri.

Dolgo bivanje
Imate mogoče to srečo, da boste v katerem izmed kampov družbe Valamar preživeli štiri tedne? Ne pozabite, da vam v tem primeru v kampu pripada 10% popust na ceno parcele za ves čas bivanja.

Z bivanjem v kampu odkrijte Poreč
Valamar ima v bližini Poreča kar štiri kampe, dva tekstilna (Lanterna in Orsera) ter dva naturistična kampa - Solaris in Istra. Če boste v predsezoni (1.4. – 25.6.) ali posezoni (20.8. – 3.10.) vsaj 5 noči preživeli v enem od naštetih kampov, boste kot darilo prejeli brezplačni vodeni ogled Poreča,vožnjo z ladjico na otok Sv. Nikola, obisk akvarija in obisk vinoteke s pokušino vin.


Valamar ima za vse svoje namestitve urejen enoten rezervacijski center, kjer lahko odbite vse dodate informacije in rezervirate svoj dopust. Kontaktni podatki rezervacijskega centra: Tel.: +385 (0)52 465 010, email: camping@valamar.com, spletna stran: www.camping-adriatic.com.

   valamar campig croatia istrien, camp, kamp