Novo v Valamarjevih kampih in spomladanska akcijska ponudba

Datum objave
Kategorija
Statistika

Zima se kar hitro poslavlja in že za veliko noč pričakujemo večjih prihod gostov v kampe na Jadranu. Pri Valamarju so pripravili nekaj novosti in spomladansko akcijsko ponudbo, ki velja tako za kampiranje kot tudi za najem mobilnih hišic. V nekaterih kampih akcija velja tudi za velikonočne praznike in prvomajske počitnice.

Valamar akcija pomlad 2024 - Avtokampi.si

Pomlad ob morju je zelo prijetna, temperature so primerne za sprehode in kolesarjenje, najbolj pogumni bodo tudi skočili v morje. Odprejo se tudi kampi, ki niso bili odprti čez zimo.

Idealno za prvo letošnje popotovanje z avtodomom ali počitniško prikolico, priporočamo pa tudi najem mobilnih hišic, katerih cena je spomladi še zelo ugodna.

Valamar ima 15 kampov ob morju in kampa Istre Premium in Ježevac Premium se odpirata že sredi marca, kamp Marina pri Labinu konec marca, preostali pa potem sredi aprila.

V njihovih Premium kampih npr. Lanterna, Istra, Ježevac, Krk, Baška, Padova na Rabu so gostom na voljo tudi bazeni z ogrevano vodo, tako da je običajno možno kopanje že za prvomajske počitnice.

Novosti za sezono 2024

Med novostmi letošnje sezone omenimo kamp Padova Premium na Rabu, kjer bodo na hribčku stare mobilne hišice zamenjali z novimi. Gre za hiške, ki so 90% narejene iz naravnih in recikliranih materialov.

Novo naselje Hilltop Green Village vključuje družinske hišice za 4+2 osebi (38 m2) z dvema spalnicama in velikimi terasami, na voljo pa bodo tudi manjše hišice za pare (18 m2).

V kampu Orsera v Vrsarju bodo v bližini recepcije na desni strani kampa na novo uredili kamping parcele Comfort XL, ki bodo površine od 120 do 140 m2 in bodo primerne za velike avtodome in počitniške prikolice. Te parcele bodo opremljene z elektriko, vodo in odtokom.

Ščepec poletja. Tudi spomladi. -  Akcijska ponudba kampiranja in najema mobilnih hišic

Izkoristite posebno ponudbo kampiranja in najema mobilnih hišic, ki velja v terminih od odprtja kampov do sredine maja in vključuje do 25% popusta.

Akcijske cene veljajo na kampiranje v primeru min. 5 nočitev, za najem mobilnih hišic pa za min. 2 nočitvi.

Kamp Lanterna Premium, Poreč – akcija na kampiranje & hišice velja v terminih 19.4. – 18.5.

Kamp Istra Premium, Funtana - akcija na kampiranje & hišice velja v terminih 15.3. – 18.5.

Kamp Orsera, Vrsar - akcija na kampiranje velja 26.4. - 18.5.

Kamp Brioni, Puntižela, Pula - akcija na najem mobilnih hišic velja 4.5. - 18.5

Kamp Marina Resort, Labin - akcija velja v terminih 29.3. – 18.5. za kampiranje oz. do 8.5. za mobilne hišice

Kamp Krk Premium, Krk – akcija na mobilne hišice velja v terminih 12.4. – 26.4. & 5.5. – 18.5.

Kamp Ježevac Premium – akcija na hišice velja v terminih 15.3. - 26.4. & 5.5. – 18.5., na kampiranje pa med 15.3. - 18.5.

Kamp Baška Beach, Krk – akcija na mobilne hišice velja v terminih od 5.5. – 18.5.

Kamp Škrila, Stara Baška - akcija na najem mobilnih hišic 5.5. - 24.5.

Kamp San Marino, Rab – akcija na hiške velja v terminih 26.4. – 24.5., na kampirane pa do 18.5.

Kamp Padova Premium, Rab - akcija na hiške velja v terminih 19.4. – 30.4. & 5.5. – 24.5., na kampiranje pa od 19.4. - 18.5.

Več informacij > www.camping-adriatic.com