Valamar je za rezervacije do konca marca pripravil Fantastično ponudbo 2011

Datum objave
Kategorija
Statistika

Valamar, ki na hrvaški obali upravlja kar 9 kampov, je za vse goste, ki bodo do konca marca rezervirali parcelo ali mobilno hišico, pripravil posebne ponudbe.

Valamar, ki na hrvaški obali upravlja kar 9 kampov, je za vse goste, ki bodo do konca marca rezervirali parcelo ali mobilno hišico, pripravil posebne ponudbe.

Tako lahko vse ugodnosti izkoristite v kampih v Istri: Lanterna, Solkamp Lanterna Valamararis, Istra, Orsera, Puntižela in Marina, v Kvarnerju na otoku Krku v kampih Ježevac in Politin ter v Dubrovniku v kampu Solitudo.

Sezono 2011 je Valamar pričel zelo vzpodbudno. Njihov kamp Lanterna je prejel dve lepi nagradi.

Nemški avtoklub ADAC je ta kamp letos nagradil s priznanjem Superplatz, ki ga prejmejo le najboljši evropski kampi. Kamping vodnik Alan Rogers pa je Lanterni podelil nagrado za urejenost in opremljenost kampa v kategoriji obmorski kampi.

Kot novost bo Valamar v vseh svojih kampih v letošnji sezoni gostom omogočil brezplačen dostop do brezžičnega interneta, ki bo po novem urejen po celotni površini kampov.

Fantastična ponudba 2011 samo še do konca marca
Do 31. marca gostom omogočajo, da pod posebnimi pogoji in z dodatnimi popusti rezervirajo parcelo ali mobilno hišico. Vse, ki bodo njihove kampe priporočili tudi svojim prijateljem, pa bodo nagradili z dodatnim dnevom bivanja npr. 6=7, 12=14…

Tudi letos pa so pripravili posebno nagradno igro, v kateri nagradijo vsako 200. rezervacijo opravljeno do 31.3. Tako lahko že z malo sreče osvojite privlačen izlet, ki ga bost lahko izkoristili v času svojega dopusta.

Vse dodatne informacije o ponudbi ter tudi same rezervacije lahko opravite kar na njihovi spletni strani www.camping-adriatic.com ali pa jih pokličete v njihov rezervacijski center na tel. št.: +385 52 465 010, kjer boste na enem mestu izvedeli vse potrebne informacije za vaš fantastičen dopust v kateremkoli njihovem kampu.

Valamar kampiranje fantastična ponudba