AKCIJA - Valamar nudi do 20% popusta na najem mobilnih hišic

Datum objave
Kategorija
Statistika
3046 ogledov

Ste že razmišljali, kje boste letos preživeli prvomajske in poletne počitnice? Trenutno je zunaj še zima, vendar pa so Valamarjevi kampi že pripravili akcijsko ponudbo na zgodnje rezervacije in vnaprejšnja plačila najema mobilnih hišic, ko so cene znižali za do 20%. Preverili smo cene najema mobilnih hišic za prvomajske počitnice.

Počitnice v mobilnih hišicah so pri Slovencih zelo priljubljene spomladi in jeseni, predvsem za prvomajske in krompirjeve šolske počitnice. Takrat se za najem hišice odločijo tudi šotoristi, saj so običajno temperature za prijetno kampiranje v šotoru še prenizke.

Vse mobilne hišice so opremljene s svojo kopalnico, večje in bolje opremljene imajo tudi po dve kopalnici. Popolnoma opremljena kuhinja omogoča, da si sami pripravite obroke in niste vezani na urnik penzionske namestitve.

Valamarjev kampi nudijo zelo moderne mobilne hišice, izven poletne sezone pa so najbolj priljubljeni kampi, ki že ob odprtju v aprilu omogočajo kopanje v bazenih z ogrevano vodo.

Akcija najema mobilnih hišic in cene za prvi maj

Preverili smo cene najema mobilnih hišic v času prvomajskih počitnic ob koncu aprila in v začetku maja. Če boste rezervacijo naredili dovolj zgodaj ali pa se boste odločili za plačilo hišice vnaprej, boste prejeli do 20% popusta.

Kampi v Istri

Kamp Istra Premium - Funtana je najboljši Valamarjev kamp, ki je namenjen predvsem družinam, saj navduši z odlično animacijo, notranjo igralnico, zunanjimi otroškimi igrali in bazeni z ogrevano vodo ter tobogani.

Odločite se lahko za najem številnih različnih tipov mobilnih hišic, imajo tudi takšne z jacuzziji in privatnimi bazeni, ki so prav tako ogrevani. Omogočajo tudi najem mobilne hišice s polpenzionom.

Najnižja akcijska cena najema mobilnih hišic za družino za prvomajske počitnice je v kampu Istra premium od 89 € na noč, če pa bi imeli kar svoj privaten bazen ob terasi hišice, je pa cena od 267 €.

Kamp Lanterna - Poreč ima tudi ogrevane bazene tobogani, dodatno pa je za družine z majhnimi otroki na voljo še naselje mobilnih hišic Maro, kjer so ob vsaki hišici tudi igrala, dodan je manjši ogrevan bazen, tobogan ...

Cena najema mobilnih hišic za 4 osebe za prvomajske počitnice je v kampu Lanterna že od 60 €, hišice v bližini bazenov stanejo od 85 € in v naselju Maro od 95 €. Mobilne hišice v bližini morja stanejo od 103 €, hišice Happy dog, ki so prilagojene gostom s kužki, pa od 104 €

Kampi na otoku Krk

Otok Krk je zaradi dobre cestne povezave in dodatne ponudbe zelo priljubljen in Valamar ima na Krku tri odlične kampe, ki imajo tudi ogrevane bazene.

Kamp Ježevac je urejen tik ob mestu Krk in je odprt čez celo leto. Lokacija kampa nudi lepe sprehode do mesta in ob morju, ima pa kamp tudi dva manjša bazena v bližini morja ter dva tobogana.

Cena najema mobilne hišice za 4 osebe je za prvomajske počitnice od 77 €, hišice s pogledom na morje pa so nekoliko dražje, tako da  so cene od 127 €.

Kamp Krk Premium je bil prvi kamp na Hrvaškem s petimi zvezdicami, ki je moderno urejen, nudi pa veliko dodatne ponudbe. V kampu imajo dva ogrevana bazena, dodatni otroški vodni park s toboganom in vodnimi igrali in bazenom z nizko vodo. V kampu imajo tudi wellness s savnami in masažami.

V kampu Krk Premium so psi dobrodošli, imajo lepo urejeno pasjo plažo, dovoljeni so tudi v določenih mobilnih hišicah, samo 100 metrov od kampa pa je tudi urejena FKK plaža. Cena najema mobilnih hišic za 4 osebe je za prvi maj od 95 €.

Kamp Baška je velik kamp ob lepi prodnati plaži, ima pa pri recepciji tudi še dva manjša bazena s toboganom in otroškimi igrali, kjer je voda ogrevana. Lokacija je zanimiva za številne aktivnosti in sprehode.

Cena najema klasične mobilne hišice v bližini morja je od 65 €, modernejše mobilne hišice v gornjem delu kampa pa stanejo od 72 €.

Kampi na otoku Rab

Otok Rab je poznan po lepih peščenih plažah. Valamar ima na otoku dva večja kampa Padova in San Marino.

Kamp Padova se odpira v začetku aprila, po prenovi pa ima tudi bazen z ogrevano vodo in manjšimi tobogani. Lokacija kampa je v bližini mesta Rab, do katerega vodi urejena obmorska pot. V kampu imajo tudi notranjo in zunanjo otroško igralnico, športni center in peščeno plažo. Zelo priljubljena lokacija tudi za družinsko kolesarjenje.

Cena najema družinske mobilne hišice je od 56 € za klasično hiško in od 63 € za modernejšo hišico.

Kamp San Marino je urejen ob robu kraja Lopar in tik ob znani peščeni plaži, ki ji rečejo tudi Rajska plaža. Ta kamp je odlična izbira za družine, ki rade uživajo na pesku in nizkem morju, ki se hitro ogreje, tako da je primeren tudi za spomladanske počitnice.

Cena najema klasične mobilne hišice za 4 osebe že od 56 €, mobilne hišice s tremi spalnicami za 6 oseb pa od 78 €. Modernejše hišice stanejo od 68 €, večje s tremi spalnicami pa od 93€.

Preverite še preostale akcijske ponudbe najema mobilnih hišic v kampih Valamar v Istri in Kvarnerju >>

Datum objave
Kategorija
Statistika
3046 ogledov