Akcija najema mobilnih hišic v kampih Lanterna Premium in Istra Premium

Datum objave
Kategorija
Statistika
2771 ogledov

Valamar Premium kampe poznamo po odlični ponudbi, ki ob kamping parcelah omogočajo tudi najem mobilnih hišic. V dveh odličnih kampih Lanterna Premium in Istra Premium, ki omogočata kopanje v ogrevanih bazenih, so pripravili akcijske ponudbe najema mobilnih hišic.

Kamp Istra Premium – Funtana

Gre za vrhunsko urejen kamp z obilo dodatne ponudbe od wellnessa do otroških igralnic, igral, animacije in športnih igrišč. Kamp ima tudi velik bazenski del z ogrevano vodo in tobogani ter odlično gastronomsko ponudbo v štirih raznolikih restavracijah znotraj kampa.

Lokacija kampa je v kraju Funtana, kjer je tudi kar nekaj zanimivih kolesarskih poti po notranjosti Istre, ob morju pa vse do Vrsarja ali Poreča.

NOVO – letos so v ponudbo dodali možnost najema 18 mobilnih hišic Sunset Garden Premium Village 4 osebe (34 m2), ki so opremljene z veliko teraso in privatnim ogrevanim bazenom nad lani urejeno plažo na zahodni strani kampa.

Hišice so brez kuhinje, saj je v ceni najema že vključen polpenzion v restavraciji Fonte, omogočajo pa tudi Valfresco Direkt dostavo živil do hišice.

AKCIJA – Bodite prvi gostje v novih mobilnih hišicah in izkoristite do 20 % popust na najem mobilne hišice Sunset garden Premium Village s polpenzionom. Akcijska ponudba velja za min. bivanje 4 noči med 15.6. in 1.11. 2023

Kamp Lanterna Premium - Poreč

Eden največjih kampov na Jadranu ima zelo raznoliko ponudbo, od lanskega leta pa omogoča tudi najem romantičnih mobilnih hišic Punto Blu Premium za 2 + 1 osebo, ki so postavljene v gornjem delu kampa.

V sklopu naselja je tudi zanimiv neskončni bazen z ogrevano vodo od koder je prekrasen pogled na Novigrad, ob bazenu pa ploščad za sončenje in lokal.

Mobilne hiške imajo zakonsko posteljo, kopalnico, manjšo kuhinjo in teraso, v ceni najema pa je vključen tudi zajtrk v restavraciji La Pentola Trattoria Italiana

AKCIJA – 25% popust na najem mobilne hišice z zajtrkom v terminu 28.5. – 1.10. 2023

Več informacij in akcijskih ponudb v kampih Valamar > www.camping-adriatic.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
2771 ogledov