V trgovini CAMP-ING imajo 20% nižje cene stolov in ležalnikov ter 30% popusta na kuhinjsko omarico

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kamping trgovini CAMP-Ing v Domžalah so pripravili novo akcijo kamping opreme. Oglejte si njihovo ponudbo na odlični spletni strani z res bogato ponudbo kamping opreme.

V kamping trgovini CAMP-ING (Orehek) iz Domžal so ob koncu maja in začetku junija pripravili novo akcijo določene kamping opreme.
camp-ing Domžale
Tako so za 20% znižali cene vseh kamping stolov in ležalnikov iz zaloge. Tako boste za zelo kakovosten kamping stol Joy, ki vam omogoča nastavitev 6 različnih nivojev, plačali 39,92 eur in za stol Kerry High RT 60,72 eur.

Ležalnik Playa v tokratni akciji stane le 60 eur, zložljiv ležalnik Playa Magnum, ki je narejen iz aluminija, pa le 71,20 eur.


Še pred pričetkom prave kamping sezone pa so kar za 30% znižali ceno zelo uporabne kuhinjske omarice Chuck Box. Tako jo sedaj lahko kupite že za 84,15 eur.

Seveda pa imajo v trgovini CAMP-ING na ogled tudi ostalo kamping opremo od šotorov, baldahinov, prostostoječih kabin, ki so uporabne kod dodatna camp-ing Domžalekuhinja, kuhalnikov, kamping posode, mizic, klinov, spalnih blazin, visečih mrež itd.

Nakup darilnih bonov
V trgovini CAMP-ING pa lahko kupite tudi darilne bone s katerimi boste obdarili vaše prijatelje. Kamping darilne bone lahko enostavno naročite v njihovi spletni trgovini.

Seveda pa vam v podjetju CAMP-ING vaš šotor in baldahin tudi popravijo ali pa očistijo. Tako vam lahko zamenjajo pokvarjeno zadrgo, prišijejo dodatno okno ali pa po meri in v vaših barvah izdelajo nov predprostor.

Več informacij o kamping opremi ali pa o popravilih in naročanju novih predprostorov boste izvedeli direktno na sedežu podjetja CAMP-ING v Domžalah na Vodovodni cesti 16B ali pa jih pokličite po telefonu na številko 01 721 45 88. V tem času so med tednom odprti v ponedeljek in sredo od 8. do 17. ure ter v torek, četrtek in petek med 8. in 16. uro. Ob sobotah so odprti po dogovoru.

1.png