V Termah Tuhelj odprli prvi kontinentalni kamp s petimi zvezdicami

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Vita je prenovljen kamp v Termah Tuhelj, ki gostom z novo urejenimi parcelami in modernimi sanitarijami nudi najvišjo kvaliteto ponudbe. Gre za prvi hrvaški kamp s 5 zvezdicami, ki ni ob morju.

Terme Tuhelj so najbolj znane hrvaške toplice, ki ležijo v neposredni bližini slovenske meje in so že nekaj let v lastništvu Term Olimia.

Po prenovi hotela in bazenov je na vrsto prišel tudi kamp, ki je sedaj dobil ime kamp Vita in je prvi kontinentalni kamp na Hrvaškem s petimi zvezdicami.

Kampiranje in kopanje čez celo leto

Kamp vključuje 58 urejenih parcel, ki so peščene z dodatnim travnatim delom, in so opremljene z elektriko in vodo, določene pa imajo tudi odtok.

Na dvajsetih parcelah bo možno kampiranje tudi v zimskem času, saj je sanitarni objekt sedaj ogrevan in opremljen tudi z družinskimi, otroškimi in invalidskimi sanitarijami.

Zadnji del kampa še ni prenovljen in tam je letos še na voljo neparceliran del, naslednje leto pa bodo postavili mobilne hišice in ob njih uredili manjše bazene.

Cene so nekoliko višje, lahko pa izkoristite 30% otvoritveni popust na cene parcele, ki ga nudijo do 1. septembra 2019.

Odlično urejen bazenski kompleks in wellness

Turisti v kamp Vita -  Terme Tuhelj prihajajo predvsem zaradi miru, odlične ponudbe kopanja v bazenih v Vodnem planetu in wellnessa.

V poletnih mesecih je na voljo kopanje v štirih zunanjih bazenih, ki vključujejo tudi bazen z valovi, mirno reko, otroški bazen z igrali in štiri tobogane. Zunanji bazeni so povezani s štirimi notranjimi bazeni, ki so odprti že celo leto. Na voljo je 25 m plavalni bazeni, večji rekreacijski bazen, terapevtski in otroški bazen z igrali. Tudi pri notranjih bazenih je na voljo večji tobogan.

Lahko pa se kopate tudi v dveh starejših bazenih, ki pa sta urejena pri samem vrelcu termalne vode, kjer ima 32 – 33 stopinj Celzija. V njih uživajo tisti, ki želijo občutiti vso zdravilnost termalne vode.

Priporočamo tudi obisk wellnessa, ki je urejen v sklopu hotela, saj v savnah vsakodnevno pripravijo različne programe, večkrat tedensko pa imajo tudi možnost družinskega obiska savn skupaj z otroki. Za pare pa so zanimivi različni paketi masaž in sobotnega nočnega romantičnega kopanja.

Okolica kampa je primerna za rekreacijski tek ali kolesarjenje, lahko se odpeljete na ogled rojstne hiše Josip Broz - Tita v bližnjem Kumrovcu, si v Krapini ogledate Muzej krapinskega neandertalca in obiščete versko središče Marija Bistrica.

Več informacij o kampu in termah dobite na www.terme-tuhelj.hr