V odprtem kampu Adria v Ankaranu deluje drsališče

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Adria v Ankaranu sodi med tistih nekaj slovenskih kampov, ki tudi pozimi ne zaprejo svojih vrat. Kamp deluje v okviru turističnega centra, ki vključuje hotele Conventa, depandansi Cedra in Bor ter bungalove Cipresa.camp adria ankaran

V zimskem času lahko v kampu najamete mobilno hišico za 4 ali 5 oseb, katerih cene za dnevni najem se gibljejo od 50 do 70 EUR. Seveda so mobilne hišice popolnoma opremljene z ogrevanjem, kuhinjo, dnevnim prostorom, kopalnico, dvema spalnicama in zunanjo teraso.

Seveda lahko kamp Adria obiščete tudi lastniki avtodomov, za katere imajo urejene vse potrebne priključke za elektriko in vodo, na voljo pa je tudi ogrevan sanitarni blok.

camp adria ankaran wellnes
Gostom kampa je brezplačno na voljo vstop v wellnes center s pokritim bazenom, savnami, fitnesom in masažnimi saloni.

V primeru plačila prenočevanja s Camping čekom je potrebno za wellnes center plačati polovično ceno.

Vsak dan v kampu deluje tudi bowling center, kjer se boste lahko pomerili v natančnem podiranju kegljev.


Letošnja novost kampa Adria je drsališče velikosti 200 m2, ki so ga uredili ob otroškem igrišču. Drsališče bo ob ugodnih vremenskih razmerah odprto vse do konca februarja in obratuje od ponedeljka do četrtka, med 14:00 in 20:00 uro, ob petkih, sobotah in nedeljah pa med 10:00 in 21:00 uro. Cena vstopnice za drsanje znaša 3 EUR/osebo in vključuje tudi skodelico čaja, za najem drsalk pa boste odšteli 1 EUR. Družine ob nakupu treh ali več kart prejmejo brezplačno eno igro bowlinga.

V kampu Adria razmišljajo, da bi imeli drsališče odprto tudi poleti oziroma čez vse leto, saj zmore steza za drsališče obratovati tudi pri temperaturi do + 30°C.

Več informacij o ponudbi kampa Adria v Ankaranu dobite tudi na spletni strani: www.adria-ankaran.si
camp adria ankaran wellnes drsališče