V nagradi igri kampa Brioni ( ex Puntižela ) so nagrade prejeli?

Datum objave
Kategorija
Statistika

V nagradni igri kampa Brioni smo prejeli kar 2.317 pravilnih odgovorov na nagradna vprašanja. Oglejte si spisek nagrajencev, mogoče ste pa dobili katero od lepih nagrad

Kamp Brioni (ex Puntižela) leži med Fažano in Pulo in je eden redkih kampov v Istri, kkamp Brioni ex Puntižela Pulai je odprt čez celo leto. Kamp je primeren tako za družine z otroki kot tudi za mlade, ki jim bližina večjega mesta omogoča veliko zabave.

V nagradni igri, ki je potekala zadnjih 10 dni v juniju, smo prejeli kar 2.317 pravilnih odgovorov. Srečne nagrajence smo objavili ob koncu te novice.

V kampu Brioni imajo v senci borovcev ter oljk urejenih 480 kamping parcel, večina od njih je opremljenih z elektriko in vodo. Del kampa je neparceliran (100 mest) in tako namenjen predvsem gostom, ki pridejo na kampiranje s šotori. 

Ob robu kampa v dobri senci so postavili deset mobilnih hišic Prestige, ki omogočajo udobno namestitev v bližini morja. Vsaka hišica ima dodano leseno teraso, kjer bosta uživali v mirnih jutrih ter prijetnih večerih, v notranjosti pa so spalnica, otroška soba, dve kopalnici in dnevni prostor s kuhinjo. Hišice so tudi klimatizirane.

Letos so v kampu uredili plažo, prenovili trgovino in restavracijo in na plaži postavili nov lokal. Plaža v kampu Brioni je zelo raznolika, vse od prodnatega zaliva do skalnatih delov. Če pa se boste malce sprehodili ob morju boste zlahka prišli tudi do bolj samotnih plaž. Del kampa je pokrit z brezplačnim brezžičnim internetom.
kamp Brioni ex Puntižela Pula
Kamp Brioni nudi številne možnosti aktivnega preživljanja dopusta. Športni center vključuje igrišča za odbojko, košarko in nogomet. Ljubitelji podvodnega sveta pa bodo obiskali potapljaški center. V neposredni bližini kampa potekajo tudi številne označene kolesarske poti, ki vodijo v notranjost Istre, kolesarske zemljevide pa dobite kar na recepciji kampa.

Za otroke je odlično urejeno otroško igrišče s tobogani, plezali in gugalnicami, vsak dan pa v okviru Maro kluba pripravijo ustvarjalne animacije. V času dopusta pa le obiščite tudi Nacionalni park Brioni, kjer boste našli safari park, ki bo sigurno navdušil najmlajše kampiste.

Več informacij o ponudbi kampa Brioni boste dobili na odlično urejeni spletni strani www.camping-adriatic.com, kjer lahko opravite tudi rezervacije parcel in mobilnih hišic.


SREČNI NAGRAJENCI NAGRADNE IGRE KAMPA BRIONI:

1. nagrada: najem mobilne hišice za 3 dni v terminu od 14.7. do 17.8.
TEJA KOKALJ, LJUBLJANA

2. nagrada: kampiranje na parceli za 4 osebe za 3 dni v terminu od 14.7. do 17.8.
GREGOR FRAS, VRHNIKA

3. nagrada: viseča mreža za dve osebi
MILOŠ BAJT, KRANJ

Vsem udeležencem nagradne igre se v imenu organizatorja, kampa Brioni, zahvaljujemo za sodelovanje, vsem nagrajencem pa iskreno čestitamo! Nagrajenci bodo o prejemu in koriščenju nagrade obveščeni po elektronski pošti.