V Motovunu odprli prvo uradno postajališče za avtodome na Hrvaškem

Datum objave
Kategorija
Statistika

Avgusta so na Hrvaškem odprli prvo uradno postajališče za avtodome, ki leži pod samim vznožjem turistično zelo znanega mesta Motovun. Počivališče je urejeno po vseh najnovejših standardih in vključuje 12 parkirnih mest za avtodome. Poleg samega parkirišča pa omogočajo tudi postavitev manjših šotorov

Avgusta so na Hrvaškem odprli prvo uradno postajališče za avtodome, ki leži pod samim vznožjem turistično zelo znanega mesta Motovun. Počivališče je urejeno po vseh najnovejših standardih in vključuje 12 parkirnih mest za avtodome. Poleg samega parkirišča pa omogočajo tudi postavitev manjših šotorov.camper stop Motovun

Počivališče je opremljeno s priklopi na elektriko, vodo in satelitsko TV, imajo pa tudi prostor za oskrbo avtodomov ter sanitarni objekt z wc-ji, tuši in kemičnim wc-jem.

Počivališče za avtodome je uredilo podjetje, ki ima v samem Motovunu v lasti hotel Kaštel. Tako je gostom, ki so prišli z avtodomi, na voljo tudi celotna ponudba hotela od brezplačne uporabe bazena do popustov pri koriščenju wellnes programov in ugodnosti v njihovi restavraciji. Za naslednje leto že napovedujejo razširitev ponudbe s postavitvijo mini trgovinice in prodajalne spominkov.

Cena nočitve za avtodom in 2 osebi z uporabo elektrike, vode in sanitarij je 25 evrov na noč. Če boste prišli z avtom in prespali v šotoru pa boste za to plačali 20 evrov na noč. Dodatne osebe plačajo 2 evra, otroci do 12 leta pa imajo bivanje brezplačno.

Več informacij o celotni ponudbi postajališča za avtodome v Motovunu dobite tudi na njihovi spletni strani www.motovun-camping.com, za rezervacije pa jih lahko pokličete tudi na telefon: +385 (0) 52 681 607.