V kampu Straško 2 osebi kampirata že za 15 eur

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Straško iz Novalje na ototku Pagu, ki ga je nemški ADAC lani uvrstil med 5 najboljših hrvaških kampov, so ob pričetku nove sezone pripravili nekaj ugodni paketov kampiranja in najema mobilnih hišic

Kamp Straško iz Novalje na otoku Pagu, ki ga je nemški ADAC lani uvrstil med 5 najboljših hrvaških kampov, je ob pričetku nove sezone pripravili nekaj ugodni paketov kampiranja in najema mobilnih hišic.kamp camping Straško Novalja Pag hrvaška Avtokampi.si

Kot smo že pisali so v kampu Straško tudi letošnjo zimo veliko dela na ureditvi kampa in postavitvi dodatnih mobilnih hišic.

Nekoliko so zmanjšali in prestavili FKK del kampa, na njegovem starem mestu pa so uredili parcele namenjene gostom, ki zakupijo parcele v pavšalni najem. Novo razporeditev in oštevilčenje parcel si lahko ogledate v najnovejšem zemljevidu kampa Straško.


Spomladanske akcije kampiranja - 2 osebi že za 15 eur/noč
Če bi si radi ogledali otok Pag izven poletne gneče, potem je sedaj odlična priložnost, saj so v kampu Straško pripravili res ugodne cene nočitev za 2 osebi. Če temu dodamo še podatek, da imajo vsi gostje kampa brezplačen dostop do brezžičnega interneta, kar vam omogoča stalen stik s prijatelji in delovnim mestom, potem resnično ni več ovir, da ne bi mogli vsaj teden dni preživeti na tem severno dalmatinskem otoku.

Za vse rezervacije parcel so pripravili posebne pakete nočitev za 2 osebi:
kamp camping Straško Novalja Pag hrvaška Avtokampi.si
Parcela premium, ob morju, elektrika, voda:
  • od 16.4. do 4.6., cena nočitve za 2 osebi 15 evrov
  • od 4.6. do 18.6., cena nočitve za 2 osebi 18 evrov
Parcela gold, srednji del kampa, elektrika, voda:
  • od 16.4. do 18.6., cena nočitve za 2 osebi 15 evrov


Spomladanska akcija najema mobilnih hišic (7=5 in 14 =11)

V času velikonočnih in prvomajskih praznikov so pripravili tudi posebno akcijo najema mobilnih hišic.

Tako boste v času od 22.4. do 8.5. za sedemdnevni najem mobilne hišice plačali le pet dni bivanja (7=5). Če pa si boste vzeli 14 dni dopusta, potem vam bodo ob končnem obračunu podarili kar tri dneve in namesto 14 boste plačali le 11 nočitev v mobilni hišici (14=11).

Za vse goste kampa v času spomladanskih počitnic pripravljajo tudi dodatne aktivnosti od glasbenih večerov v restavraciji v kampu do velikonočnega zajtrka, brezplačne uporabe športnih igrišč in vodenih večernih ogledov Novalje. Organizirali bodo tudi izlete v znano sirarno v kraju Kolan.

Rezervacijo parcele ali mobilne hišice lahko opravite kar preko spletne strani kampa Straško: www.kampstrasko.com ali pa jih pokličete v recepcijo na tel. št. +385 53 663 381.