V kampu Stobreč v Splitu odprli nove bazene

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Stobreč je edini kamp v Splitu in v 10 letih delovanja so iz povsem zapuščenega območja na robu mesta uredili lep in moderen kamp, ki je sedaj dobil še nove bazene, naslednje leto pa še wellness center.

Kamp Stobreč je edini kamp v Splitu in v 10 letih delovanja so iz povsem zapuščenega območjakamp Stobreč Split - avtokampi.si na robu mesta uredili lep in moderen kamp, ki je sedaj dobil še nove bazene, naslednje leto pa še wellness center.

Kamp Stobreč, ki je odprt čez celo leto, gostom nudi kamping parcele ob morju opremljene z elektriko in vodo, manjši prostor za šotoriste in najem mobilnih hišic ter bungalovov za 2, 4 ali 6 oseb. V ponudbi imajo tudi mobilno hišico prilagojeno za invalidne osebe. V kampu so zelo dobrodošli psi, ki so dovoljeni tudi v mobilnih hišicah, imajo svoj del plaže in tuš.

Novi bazeni, wellness center še v gradnji
Že dve leti nazaj so kampu Stobreč pričeli z izgradnjo wellness centra, vendar pa je plane spremeniila lanska spomladanska orkanska burja, ki je podrla kar nekaj dreves in naredila kampu veliko škodo. Po sanaciji le te, se je gradnja nadaljevali in sredi avgusta so odprli skop zunanjih bazenov, wellness center s savnami in masažami pa bodo odprli v letu 2018.

kamp Stobreč Split - avtokampi.siNov bazenski del v kampu Stobreč vključuje večji bazen (140m2) z globino vodo 1,5 m, manjši otroški bazen z globino vode 0,6m in bazen v sklopu lokala. Okoli bazenov je urejena terasa z ležalniki in senčniki. V bazenih je sladka voda, ki pa žal ni ogrevana. Malo smo računali na to, saj je kamp odprt čez celo leto in ogrevani bazeni bi pomenili podaljšanje kopalne sezone. 

Ker pa je bazenski del za vse goste kampa, ki jih je v glavni sezoni tudi več kot 1.000, premajhen, so uvedli vstopnino s katero želijo kopalcem na bazenih in tudi gostom na bližnjih parcelah ponuditi več miru in udobja. Za odrasle osebe stane celodnevni vstop na bazene, uporabo ležalnika in senčnika 70 kun, za otroke stare od 7 do 12 let je cena 50 kun, otroci mlajši od 7 let pa ima skupaj s starši brezplačen vstop.

Wellness center, ki ga bodo dokončali naslednje leto, bo vključeval 3 savne - finsko, infra in bio, masažni bazen, fitnes, prostor za sproščanje, masaže in lepotilni salon.

Kamp Stobreč nudi popust na Avtokampi.si kamping kartico
Kamp Stobreč  je naš partnerski kamp in omogoča popust na Avtokampi.si kamping kartico. V terminih 1.1.  - 30.6. in 1.9. - 31.12. nudijo 10% na ceno osebe in kamping parcele, v terminu glavne kamping sezone 1.7. - 31.8. pa je popust 5% na ceno osebe na parceli.

Več informacij o ponudbi kampa Stobreč dobite na www.campingsplit.hr