V kampu Kozarica vam podarijo 1 dan najema mobilne hišice

Datum objave
Kategorija
Statistika

Še do konca oktobra lahko uživate v ugodni ponudbi kampa Kozarica v Pakoštanih, ko vam najem mobilne hišice omogočajo po sistemu 3=2 in 4=3.

Ob koncu poletja so v kampu Kozarica v Pakoštanih pripravili posebno ponudbo najema mobilnih hišic. Tako lahko do konca oktobra še obiščete ta lepi dalmatinski kamp in tako za nekaj dni pobegnete iz mesta ter uživate ob še vedno toplem morju. Lokacija kampa je odlična tudi za vse ljubitelje kolesarjenja, saj so v bližini številne urejene kolesarske poti.
kamp Kozarica Pakoštani
Tako boste do konca oktobra v kampu Kozarica bivali v  mobilnih hišicah po sistemu plačate 2 nočitvi, prenočujete 3 oz. plačate 3 nočitve, prenočujete 4.  Kamp Kozarica vam dodatno nočitev podari!

Ob tem pa vas čaka še posebno presenečenje - 1 ura brezplačne uporabe mini wellnesa (savna, jacuzzi) s pogledom na morje in brezplačna uporaba brezžičnega interneta.

Več informacij o celotni ponudbi kampa Kozarica ter o jesenski akciji najema mobilnih hišic boste izvedeli na spletni strani  www.adria-more.hr