V kampu Koren v Kobaridu imajo nov adrenalinski park

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Koren v Kobaridu, ki je bil prvi kamp ob reki Soči, so sredi julija odprli povsem nov pustolovski park, ki so ga poimenovali Reli - doživite veliko avanturo in nekaj zabave v kampu Koren.

V kampu Koren v Kobaridu, ki je bil prvi kamp ob reki Soči, so sredi julija odprli povsem nov pustolovski park, ki so ga poimenovali Reli . Nov adrenalinski park je nastal v sodelovanju s športno agenckamp Koren Kobarid pustolovski parkijo Soča Trend.

Park se razteza tik ob levem bregu reke Soče, tako da vas bo med izvajanjem vseh aktivnosti vseskozi spremljajo šumenje te prekrasne smaragdne reke.

Pustolovski park sestavlja 12 različnih postaj, ki potekajo na višini od 5 do 10 metrov. Vse vaje boste opravili pod nadzorom izkušenega vodnika, ki bo poskrbel za vsa navodila ter varno izvedbo vseh aktivnosti. Tako vas čakajo vaje s posebni imeni npr. Soča surf in slackline, pa 25 metrov dolga leteča lisica, pajkova mreža ipd. pri katerih boste morali pokazati nekaj poguma in iznajdljivosti.

Tako lahko v parku Reli pričakujete veliko avanturo in tudi nekaj zabave. Če pa boste v park prišli v skupini pa bodo poskrbeli tudi za nekaj timskega dela, ki ga boste morali pokazati ob izvajanju vaj. kamp Koren Kobarid pustolovski parkZa družine z otroki imajo tudi posebne programe v kateri bodo uživali tako odrasli kot tudi otroci.

Ponudba kampa Koren
Kamp Koren je najstarejši kamp v dolini in leži ob samem bregu reke Soče, samo nekaj metrov od Napoleonovega mostu in 10 minut hoje do Kobarida. Kamp je zelo primeren za vse, ki imajo radi športne aktivnosti, prav tako pa tudi za družine z otroki.

V kampu lahko na urejenih parcelah prespite v šotorih ali prikolicah, za lastnike avtodomov pa imajo tudi dodatno urejena parkirišča.

Nudijo vam tudi šest popolnoma novih lesenih apartmajskih hiš, ki sprejmejo do 6 oseb.
kamp Koren Kobarid pustolovski park
Gostom kampa je na voljo popolna ponudba od urejenih sanitarij, savne, trgovine do pralnice, oskrbovalne postaje za avtodome in brezžičnega interneta.

Športne navdušence bodo razveselili plezalna stena, igrišče za odbojko, balinanje in namizni tenis, omogočajo pa tudi izposojo koles. Seveda pa vam priporočamo tudi obisk novega pustolovskega parka Reli.

Več informacij o ponudbi kampa Koren lahko dobite na tel. št. 05 389 13 11, spletni strani www.kamp-koren.si ali na e-pošti : info@kamp-koren.si .