V kampu Čikat so odprli novo, moderno urejeno trgovino

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Čikat sodi med najbolj priljubljene hrvaške kampe na območju Kvarnerja. Oglejte si fotografije nove trgovine v kampu.

Kamp Čikat leži na samem koncu otoka Lošinj in je med slovenskimi kampisti zelo priljubljen, kar dokazuje tudi nagrada “Naj kamp 2011“, ki jo je kamp prejel v ocenjevanju na naši spletni strani v kategoriji velikih kampov na Kvarnerju. Za sezono 2012 so v kampu razširili doseg brezžičnega interneta in odpravili dosedanjo največjo črno točko kampa.kamp Čikat Mali Lošinj

Staro trgovino, v kateri so zelo težko poskrbeli že za osnovne potrebščine vseh gostov v kampu, je zamenjala nova, moderno urejena trgovina, ki je svoja vrata odprla konec maja. Trgovina je urejena v objektu, kjer že delujeta restavracija Čikat in pa tudi otroški zabavni park PEPÈ.

Nova trgovina v kampu Čikat ima 200 m2 prodajnega prostora je urejena po najnovejših standardih. Tako sodi med boljše trgovine, ki delujejo v hrvaških kampih. Najmodernejša oprema je garancija kakovosti, ki jo je nova trgovina pripravljena ponuditi gostom kampa, ob tem je tudi paleta izdelkov izredno široka, cene pa ugodne. V trgovini boste našli vse od kruha, peciva, suhomesnih izdelkov, mlečnih izdelkov do pijače, svežega sadja in zelenjave ter tudi opreme za kampiranje in plažo.

Delovni čas nove trgovine v kampu Čikat je v času glavne sezone od 1.7. do 31.8. od 7. do 21. ure, v času pred in po sezone pa od 7. do 12. ter od 18. do 20. ure.

Obiščite novo odprto trgovino in se prepričajte v kakovost izdelkov ter kot pravijo v kampu Čikat, tudi garantirano ugodne cene. Več informacij o ponudbi vseh kampov družbe Jadranka Kampovi: Slatina, Čikat, Bijar in Baldarin dobite tudi na njihovi spletni strani www.camps-cres-losinj.com.