V Caravan center po praznična kamping darila

Datum objave
Kategorija
Statistika

Trgovina Caravan center Ljubljana tudi v prazničnih dneh vabi ljubitelje kampiranja, da si ogledajo akcijsko ponudbo izdelkov primernih tudi za decembrska darila.

Letošnje leto je v Caravan centru še posebej slavnostno, saj praznujejo 30 let od odprtja trgovine. Gre za eno največjih kamping trgovin pri nas s celovito ponudbo dodatne kamping opreme in seveda tudi avtodomov in počitniških prikolic znamk Adria, Sun Living, Laika, Knaus, Weinsberg, Sunlight in Dethleffs.

Praznična akcijska ponudba

V akciji, ki velja od konca novembra do 20. decembra 2019, so pripravili odlično ponudbo nakupa tend oz. markihz nam Thule in Fiamma z 20% popustom. Tende so primerne za avtodome, vane in počitniške prikolice. Poskrbite za dodatno senco pred počitniškim vozilom s kvalitetno tendo, v Caravan centru pa bodo poskrbeli tudi za montažo.

Vse bolj so zanimive tudi strešne klime – tokrat v akciji s 15% popustom klima Telair Silent 8400H, ki je namenjena tako za avtodome kot tudi za počitniške prikolice. Uporabna je v vročih poletnih dneh in tudi čez zimo, ko toplotna črpalka omogoča dodatno ogrevanje prostora, vendar je učinkovito ogrevanje nekje do zunanje temperature 0 stopinj Celzija.

Med izdelki s 20 – 25% popustom so tudi kamping stoli in ležalniki Brunner, kamping kuhinja, praktične kamping omarice in transportni voziček.

Obiščite lahko tudi spletno trgovino Caravan center in poiščite primerno darilo za vašega kamping prijatelja.