V Camping Orehek po praznična kamping darila

Datum objave
Kategorija
Statistika

Decembrski dobri možje prinesejo darila, ki so lahko tudi kamping oprema. Camping Orehek ima 20% popust na izdelke Brunner in 30% popust na zadnje kose kamping opreme.

December je mesec, ko si ob božicno - novoletnih praznikih podarimo darila. Vsak ljubitelj kampiranja bo vesel darila, ki ga bo lahko uporabil tudi na kampiranju.

V trgovini Camping Orehek v Domžalah že vrsto let skrbijo, da smo kampisti opremljeni z najnovejšo kamping opremo razlicnih proizvajalcev. Številni jih poznate po izdelavi in popravilih baldahinov ter šotorov, omogocajo pa tudi nakup vseh potrebnih dodatnih potrebšcin za kampiranje od stolov, miz, ležalnikov do svetil, kuhinjskih zadev, paviljonov...

Decembra 20% popust na izdelke Burnner in 30% na zadnje kose
Trgovina Camping Orehek vam od 1. do 22. decembra omogocata 20% popust na vse izdelke Brunner iz zaloge in kar 30% popust na zadnje kose kamping opreme. Ce pa potrebujte nov predprostor, pa izkoristite decembrski 10% popust na izdelavo novega.

Obišcite jih v njihovi trgovini v Domžalah, celotno ponudbo kamping opreme pa si lahko ogledate tudi na spletni strani camping.love

trgovina s kamping opremo Camping Orehek - avtokampi.si