V Biotermah odprli glamping Sončna dolina

Datum objave
Kategorija
Statistika

V Sloveniji imamo novo glamping naselje modernih hišic in šotorov, ki je odprto v sklopu Bioterm Mala Nedelja. V glamping Sončna dolina je gostom na voljo 22 glamping hišic in 11 glamping šotorov za 2, 4 in 6 oseb.

Bioterme Mala Nedelja so konec novembra odprle glamping Sončna dolina, ki gostom nudiglamping Sončna dolina Bioterme - avtokampi.si 22 modernih glamping hišic in 11 glamping šotorov. Terme so tako letos podvojile število ležišč, gostom pa je na voljo tudi urejeno postajališče za avtodome.

Bioterme so prve terme na tem delu Slovenije, ki so prejele evropski znak za okolje Eko marjetico. Prve zunanje bazene so zgradili pred 13 leti, nato so dodali še moderen hotel z notranjimi bazeni in wellnessom, urejen PZA in sedaj še glamping naselje, katerega vrednost presega 3 milijone evrov.

Glamping Sončna vas  je urejen v lepem naravnem okolju na severnem delu term, kjer so postavili moderne glamping hišice in šotore za 2 do 6 oseb. Gre za koncept preživljanja dopusta v naravi, kjer bodo gostje uživali v miru, moderni nastanitvi in bogati dodatni ponudbi term.

glamping Sončna dolina Bioterme - avtokampi.si
Določene glamping hišice imajo na terasah tudi lesene kadi napolnjene z vročo vodo. Gostom omogočajo zajtrk v hotelu, ob doplačilu pa se lahko odločite tudi za zajtrk v košari, ki vam ga prinesejo na teraso hišice ali šotora.

Prve goste bodo v glamping hišicah sprejeli že v decembru, saj bodo odprte čez celo leto, glamping šotori pa bodo odprti od aprila do oktobra. Spomladi naslednje leto bodo v sklopu glamping naselja odprli tudi tudi biološki plavalni bazen.

Cene najema glamping namestitev in akcijska ponudbaglamping Sončna dolina Bioterme - avtokampi.si
Cene najema glamping hišic, ki vključujejo tudi kopalne karte za bazene Termalnega parka Bioterme, so od 90 do 300 eur na noč, glamping šotorov pa od 115 do 420 eur. Cene najemov so odvisne od velikosti namestitve (št. oseb) in točnega termina. Če bi želeli že letošnje novoletne praznike preživeti v eni od novih glamping hišic boste morali za nočitev v hišici za 2 osebi odšteti 90 eur, v hišici za 4 osebe 155 in v največji hišici za 6 oseb 195 eur.

V terminih 1.12. - 22.12. 2017  in 1.1. - 31.5. 2018 vam omogočajo 30% popust na vse rezervacije glamping namestitev. Akcijska ponudba velja do 31.1.2018

Več informacij o ponudbi Bioterm dobite na - www.avtokampi.si/kamp/Bioterme