V Baški na otoku Krk kamp z novim imenom

Datum objave
Kategorija
Statistika

Otok Krk ima kar 22 kampov in v zadnjih letih so bili številni kampi prenovljeni npr. Ježevac, Njivice, Omišalj, Krk… Deloma je bil prenovljen tudi kamp Zablače v Baški, ki bo drugi del prenove deležen letos, ob tem pa bo dobil tudi novo ime – kamp Baška Beach Resort.

Novosti v kampu Baška v sezoni 2019

Kamp Baška Beach Resort bo letos dobil prenovljene kamping parcele ob morju, ki bodo opremljene z elektriko in vodo.

V gornjem delu bodo ob novi recepciji in tržnici uredili še dva bazena z ogrevano vodo. Ti bodo namenjeni predvsem otrokom, saj bodo vključevali tudi dva tobogana in vodna igrala. Ob bazenih bo urejen prostor za sončenje in lokal.

Predvideno odprtje bazenov je sredi junija.

Aktivne počitnice v Baški – kampiranje in najem mobilnih hišic

Kamp Baška Beach Resort leži ob znani 2 km dolgi prodnati plaži in v bližini samega kraja, ki v poletnih mesecih nudi tudi nekaj prireditev. Baška je znana tudi po številnih možnostih aktivnosti od pohodništva na bližnje hribe, plezanja, kolesarjenja, surfanja in adrenalinske vožnje po jeklenici - zipline. Od kampa do samega kraja je urejena sprehajalna pot, ki je primerna tudi za rolanje in otroško kolesarjenje.

Gostom v kampu Baška omogoča kampiranje na okoli 400 kamping parcelah. Najbolj priljubljene so parcele tik ob morju. Žal pa v tem delu ni sence, tako da je priporočljivo imeti dodatno tendo. Parcele bodo letos dodatno uredili in bodo opremljene z elektriko ter vodo. Na parcelah drugi strani ceste je nekaj več sence, manjši del pa je tudi neparceliran.

Za udobne počitnice kamp Baška nudi tudi najem mobilnih hišic. Novo naselje je urejeno v bližini recepcije v gornjem delu kampa, kjer so za najem na voljo premium mobilne hiške Vela Bay in Marena. Gre za moderno opremljene hišice za 4+2 osebi (32m2) s prostorno teraso. V bližini plaže pa se lahko odločite za najem nekoliko manjših hišic (24m2) za 4 osebe.

V kampu so dobrodošli tudi psi, za katere imajo urejen prostor za tuširanje, urejena je pasja plaža, dovoljeni pa so tudi v določenih mobilnih hišicah.

Gostom kampa je na voljo kvaliteten in brezplačen dostop do interneta. V bližini je športni center z igrišči za tenis, odbojko na mivki in številnimi vodnimi športi. V hladnejših dneh pa je priljubljen tudi obisk wellness centra z notranji bazenom v bližnjem hotelu Corinthia-Baška.

Cenejše kampiranje s kamping kartico

Avtokampi kamping kartica v kampu Baška Beach Resort nudi cenejše kampiranje čez celo sezono. V terminih od 8.4. - 5.7. & 25.8. - 6.10. je popust 7,5%, v terminih 6.7. - 24.8. pa 5%. Popust se obračuna na ceno oseb in parcel. Kamping kartico brezplačno naročite na spletni strani in jo takoj prejmete po elektronski pošti - www.avtokampi.si/kamping-kartica

Več informacij o ponudbi kampa Baška Beach Resort dobite na spletni strani - www.camping-adriatic.com