V Adria Holidaysu že lahko rezervirate mobilne hišice za poletje 2012

Datum objave
Kategorija
Statistika

V turistični agenciji Adria Holidays že opažajo povečano povpraševanje po najemu mobilnih hišic za sezono 2012. Pripravili so akcijske ponudbe za zgodnje prijave, zato pohitite in izkoristite dodatne ugodnosti.

Turistična agencija  Adria Holidays iz Novega mesta je specializirana za organizacijo počitnic v mobilnih hišicah. Tako imajo v ponudbi mobilne hišice v številnih kampih Adria Holidays - najem mobilnih hišicna Hrvaškem, prav tako pa tudi v nekaterih kampih po Sloveniji, Italiji, Franciji ter na Madžarskem in Češkem.

Lahko rečemo, da so počitnice v mobilnih hišicah nekakšen hit zadnjih poletij. Cene najema mobilnih hišic so sorazmerno visoke, vendar pa pri gostih to ceno odtehtajo naravno okolje kampa, bližina morja in številne dodatne usluge, ki vam jih omogočajo kampi (animacija, športni objekti, lokali, restavracije...).

V ponudbi novi kampi na Hrvaškem in Italiji
Za sezono 2012 so v ponudbo dodali mobilne hišice tudi v hrvaških kampih Rožac v Trogirju, Borik v Zadru in Lopari na Lošinju.

Prav tako so dodali nekaj zanimivih kampov v Toskani: Orbetello, San Gimignano, Pisa ter kamp Valdeiva na znamenitih Cinque Terre.
Adria Holidays - najem mobilnih hišic 7% popust na zgodnje prijave
V Adria Holidaysu že sedaj opažajo veliko povpraševanje po mobilnih hišicah za naslednjo sezono, ki je največje za hišice v kampih na območju Istre, Kvarnerja in severne Dalmacije.
Vsem tistim, ki že veste kdaj boste prihodnje leto imeli dopust, svetujejo, da že sedaj rezervirajte svoje počitnice in si izberite svojo mobilno hišico, saj so bile nekatere namestitve za lansko sezono rezervirane že spomladi.

Na nekaterih lokacijah nudijo tudi popust za zgodnji najem in gratis dneve v predsezoni!  Tako za zgodnje prijave nudijo 7% popust za rezervacije mobilnih hišic v kampih Park Soline v Biogradu, Kozarica v Pakoštanih, Zaton v Ninu, Solaris v Šibeniku, Rapoča v Nerezinah, Vranjica pri Trogirju in Puntižela pri Puli.

Za dodatna vprašanja in rezervacije so vam na voljo na brezplačni rezervacijski številki 080 20 25, celotno njihovo ponudbo pa si lahko ogledate tudi na spletni strani  Adria Holidays.