Urejene parcele, mobilne hišice, plaža kot iz filma - kamp Šimuni

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Šimuni se nahaja na otoku Pagu, približno 14 km južneje od kraja Novalja. Parcele v kampu se nahajajo v gostem borovem gozdu in tik ob 4 km dolgi plaži. V zadnjih letih so v kampu postavili kar 200 mobilnih hišic, ki omogočajo še udobnejše bivanje v stiku z naravo in seveda tik ob morju. Kamp ima tudi 800 parcel namenjenih kampiranju, od katerih je večina opremljenih tako z elektriko in vodo, nekatere parcele pa imajo urejeno tudi kanalizacijo.

Kamp Šimuni se nahaja na otoku Pagu, približno 14 km južneje od kraja Novalja. Parcele v kampu se nahajajo v gostem borovem gozdu in tik ob 4 km dolgi plaži. V zadnjih letih so v kamkamp Šimuni pag Hrvaška Dalmacijapu postavili kar 200 mobilnih hišic, ki omogočajo še udobnejše bivanje v stiku z naravo in seveda tik ob morju. Kamp ima tudi 800 parcel namenjenih kampiranju, od katerih je večina opremljenih tako z elektriko in vodo, nekatere parcele pa imajo urejeno tudi kanalizacijo.

V letošnji sezoni kamp Šimuni beleži kar 40% več gostov kot v lanskem letu, kar gre na račun različnih prodajnih akcij v prvih šestih mesecih. Kamp Šimuni je namreč eden redkih hrvaških kampov, ki je odprt čez celo leto. Tako se v kampu tudi pozimi ustavijo avtodomarji in preživijo novoletne praznike ob morju.

Kamp sodi med bolje opremljene kampe v Dalmaciji
Kamp Šimuni  je med gosti poznan kot čist in urejen kamp v katerega zelo rade zahajajo družine z otroki. Za njih so uredili posebna igrišča, vsak dan je organiziran otroški  vrtec ob večerih pa mini disko.

Kamp se lahko pohvali z dobro založeno trgovino, trgovino s sadjem in zelenkamp Šimuni pag Hrvaška Dalmacijajavo, slaščičarno, picerijo in restavracijo, v kateri pa ne pripravljajo samo klasičnih jedi, ampak se lahko pohvalijo s svetovno kuhinjo, predvsem mehiško, italijansko, indijsko in tudi japonsko.

V kampu imajo tri velike sanitarne bloke, ki so opremljeni v mediteranskem stilu in imajo poleg tušev, wc-jev in umivalnikov tudi posebne prostore za pranje posode ter pralnice s pralnimi in sušilnimi stroji.

Plaža in aktivnosti v kampu Šimuni
Prodnato peščena plaža v kampu je zelo lepo urejena in vsako leto prejme modro zastavo, ki je dokaz kvalitete in urejenosti.  Plaža je ograjena, tako da čolni ne morejo do kopalcev. Del plaže je urejen tudi za lastnike hišnih ljubljenčkov. Na plaži si lahko izposodite pedaline in kajake, na urejenih  igriščih igrate odbojko na mivki, tenis, košarko, nogomet, mini golf ali namizni tenis.  V kampu omogočajo tudi izposojo koles, organizirajo pa tudi aerobiko v vodi.

V kampu deluje tudi potapljaški center, kjer lahko opravite tudi tečaj in se z izkušenimi potapljači odpravite raziskovati podmorski svet. Ljubitelji deskanja na vodi pa se bodo radi zadrževali v bližini njihovega centra, kjer imajo vso potrebno opremo ter učitelje deskanja.

Tudi letos pa bodo v kampu Šimuni  22. julija pripravili prireditev »Dan kampa«, ko se bodo z vsemi gosti poveselili in spomnili vseh let delovanja kampa. Takrat bodo tudi za odrasle pripravili zanimive igrice npr. tekmovanje v kuhanju, zvečer pa bo v kampu prava veselica z glasbo in ognjemetom.

Rezervacije mobilnih hišk
Vse dodatne informacije in rezervacije parcel ter mobilnih hišic lahko opravite na spletni strani kampa Šimuni - www.camping-simuni.hr ali pa na elektronskem naslovu info@camping-simuni.hr oz. na telefonski številki +385 (0) 23 697 441.

kamp Šimuni pag Hrvaška Dalmacija