Podjetje Adria Dom iz Črnomlja je predstavilo Tiny hišico Adria

Datum objave
Kategorija
Statistika
19305 ogledov

Podjetje Adria Dom iz Črnomlja poznamo kot enega največjih proizvajalcev mobilnih hišic in glamping šotorov v Evropi, novost v ponudbi pa je Tiny hišica Adria, ki je hitro postala zvezda jesenskih kamping sejmov.

V Adria Dom letno proizvede več kot 1.500 enot hišic in glamping šotorov, ki jih prodaja v 30 držav po celotnem svetu. Še nekaj let nazaj bila glavnina mobilnih hišic prodana na Hrvaško, med zadnjimi projekti na Jadranu pa je postavitev mobilnih hišic z bazenom in jacuzzijem v kampu Polidor v Funtani, v kampu Porton Nature Hideouts v Rovinju so postavili moderne hiške, enako tudi v kampu Terra Park Phalaris na Pagu, v kampu Falkensteiner Premium v Zadru so uredili celoten del kampa s hišicam in glamping šotori, naseljem glamping šotorov pa so postavili tudi v najbolj moderno urejenem kampu Istra Premium.

Največji projekt v Sloveniji je bil postavitev hišic in nekaj šotorov v kampu River Camping Bled, kamp pa je izbran kot njihov partnerski za predstavitve vseh bodočih novosti. V Termah Čatež so za agencijo Gebetsroither uredili novo naselje hišic in šotorov.

S prenovo ponudbe in dvigom kakovosti pa so se za Adrio Dom odprla tudi druga tržišča in vse več namestitvenih enot prodajo v Avstrijo, Nemčijo, Nizozemsko, na Dansko, Švedsko … Najnovejši model mobilne hišice Adria XLine je letos prejel prestižno svetovno oblikovalsko nagrado Red Dot.

V Avstriji so v neposredni bližini Slovenije ob Breškem jezeru postavili mobilne hišice in glamping šotore v prenovljenem kampu Petzen Pirkdorfersee, podobno tudi v prenovljenem kampu EuroParcs Pressegger See oz. po slovensko Preseško jezero v bližini Šmohorja / Hermagorja.

V Belgiji so postavili glamping naselje hišic in šotorov Glampingresort Hoge Kempen, v Srbiji so uredili vinski glamping Lala Vineyard in glamping resort Bab Al Nojoum v Abu Dabiju v Združenih arabskih emiratih.

Dobrodošli v novi Adria Tiny home

Manjše hiše, ki so znane po imenu Tiny home, so zelo priljubljene pri ljudeh, ki si želijo enostavnega življenja povezanega z naravo. Običajno gre za hiške površine okoli 20 m2, ki so grajene iz naravnih materialov, pogosto pa so tudi premične.

V Adria Dom so se odločili da na trgu predstavijo prijetno dvonadstropno in minimalistično opremljeno mini hišo, k navduši z velikimi steklenimi površinami, ki poskrbijo za dovolj naravne svetlobe in povezanost objekta z naravo.

Za romantično notranjost poskrbijo tople lesene obloge, ki kar žarijo od pozitivnosti in dobrega počutja.

Tiny home Adria je bila v začetku novembra predstavljena na hrvaškem kamping kongresu v Šibeniku, takoj zatem pa tudi na sejmu na Nizozemskem, saj je zanimiva tudi za turistične ponudnike, ki si želijo dopolniti ponudbo namestitev.

Ena Tiny hiška Adria je že postavljena v River Camping Bled in bo na voljo za ogled in tudi najem že ob pričetku nove kamping sezone sredi aprila 2023.

Mini hiška je v osnovi namenjena za 2 + 1 osebo, na površini samo 25 m2 pa nudi vse, kar imajo tudi večje hiške, saj je notranjost zasnovana s pametnimi in prilagodljivimi rešitvami opremljanja z namenom ustvarjanja kompaktnega in energetsko učinkovitega bivalnega prostora.

Ob hišici je predvidena tudi lesena zunanja terasa v L obliki s tendo za dodatno senco.

Hišica ima dnevni prostor povezan z manjšo kuhinjo, v zadnjem delu je presenetljivo prostorna kopalnica s tušem, spalnica pa se nahaja v mansardi, kjer je zakonska postelja (160 x 200 cm) z ambientalno osvetlitvijo in prostorom za odlaganje.

Do mansarde se dostopa po praktični lestvi, po uporabi pa se enostavno zapelje v omaro. V dnevnem prostoru je ob sedežni garnituri možno urediti dodatno ležišče za eno osebo.

Zunanjost Tiny hiške Adria je moderna in minimalistična, fasada je izdelana iz kombinacije macesna in aluminija, streha pa je narejena kot dvokapnica z aluminijasto kritino, tako da je poskrbljeno tudi za večje snežne obremenitve.

Tiny hišica Adria je zaradi energetske učinkovitosti izredno primerna tudi za ponudbo v okviru zimskega turizma, ob klasičnem električnem ogrevanju pa omogočajo tudi vgradnjo talnega ogrevanja.

Adria Dom z izdelavo tiny hišice sledi svoji osnovni filozofiji izdelovati inovativne izdelke, ki omogočajo navdušujoče dogodivščine bližje naravi in kakovostno preživljanje prostega časa z družino in prijatelji.

Več o mobilnih hišicah, glamping šotorih in Tiny hišici Adria > adria-home.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
19305 ogledov