Terme Tuhelj vabijo na romantičen ali družinski jesenski oddih

Datum objave
Kategorija
Statistika

V Termah Tuhelj ob hotelu nudijo tudi lepo urejen kamp in glamping hiške, ki so zanimive tudi za jesenski oddih. Gre za zelo znane hrvaške terme, ki ležijo v regiji Zagorje v neposredni bližini Slovenije. Pridite uživat v termalne bazene in wellness po akcijskih cenah, ki veljajo vse do decembra.

Terme Tuhelj - kampiranje ob termalnih bazenih

Izkoristite lepe jesenske dneve za uživanje v dvoje ali z družino v termalnih bazenih in wellnessu.

Kamp Vita - Terme Tuhelj je bil pred nekaj leti popolnoma prenovljen, urejene so bile peščene kamping parcele, postavljene glamping hiške in vsa preostala dodatna oprema, ki vključuje tudi ogrevan sanitarni objekt.

Za otroke je v Termah Tuhelj veliko dogajanja, urejena so zunanja in notranja igrala, seveda pa otroci najbolj uživajo v kopanju na bazenih in spuščanju po toboganih. Zunanji bazeni bodo glede na lepo vreme predvidoma odprti še do 17.9. 

Tudi v notranjih bazenih so na voljo večji tobogan in vodna igrala. Ob kampu imajo tudi igrišča za tenis, nogomet, košarko in odbojko na mivki ter urejen prostor s skupnim žarom.

Lokacija Term Tuhelj nudi tudi kar nekaj kolesarskih poti, predvsem družinam pa priporočamo obisk Muzeja krapinskih neandertalcev v Krapini, kjer je tudi najdišče pračloveka. Gre za moderno opremljen muzej, ki bo pritegnil otroke, saj bodo spoznali nastanek vesolja, življenje neandertalcev in razvoj človeka ter ostalih živih bitij skozi čas.

Izkoristite akcijo kampiranja, ko imetnikom Avtokampi kamping kartice nudijo 15% popust na kampiranje (na ceno osebe in parcele). Popust velja v terminih od 1.9. do 31.12.

Najem glamping hišice Terme Tuhelj​

Ob kampu je tudi urejeno naselje modernih glamping hišic. Na voljo so hišice za 2 osebi z eno spalnico, za 4 osebe z dvema spalnicama in za 6 oseb s tremi spalnicami.

Gostom v mobilnih hišicah je ob kopanju v bazenih na voljo tudi brezplačna uporaba manjšega wellnessa (jacuzzi, savna, masaža) v sklopu naselja hišic. Ob doplačilu nudijo tudi 2 urno privatno uporabo wellnessa.

Akcija jesen v Glamping Village Terme Tuhelj

Izkoristite ugodnost najema mobilne hišice po nižji ceni, ki velja od septembra do decembra, tudi v terminih krompirjevih počitnic.

Akcijske cene veljajo ob spletni rezervaciji v primeru min. 2 nočitev in vključuje kopanje v notranjih in zunanjih bazenih, uporabo manjšega wellnessa v naselju hišice (savna, jacuzzi, masaže), animacijo, posteljnino in brisače v hišici ter zaključno čiščenje hišice.

Termin 1.9. - 27.10 & 5.11. - 22.12.2023, cene najema hišice na noč

- Mobilna hišica za 2 osebi – akcijska cena od 99 €

- Mobilna hišic za 4 osebe – akcijska cena od 149 €

- Mobilna hišica za 6 oseb – akcijska cena od 179 €

Termin krompirjeve počitnice 27.10. - 5.11. 2023, cene najema hišice na noč

- Mobilna hišica za 2 osebi – akcijska cena od 150 €

- Mobilna hišic za 4 osebe – akcijska cena od 190 €

- Mobilna hišica za 6 oseb – akcijska cena od 230 €

Omogočajo tudi najem mobilne hišice z zajtrkom (15 € na osebo), ki ga dostavijo na teraso hišice.

Rezervacije mobilnih hišic v Termah Tuhelj >>