Terme Tuhelj bodo dobile kamp s petimi zvezdicami

Datum objave
Kategorija
Statistika

V sklopu Term Tuhelj že vrsto let deluje tudi kamp Vita, ki pa je bil do sedaj malo zapostavljen. S prenovo, ki bo potekala v dveh fazah, bo kamp pridobil pet zvezdic in bo postal najmodernejši termalni kamp na Hrvaškem.

Terme Tuhelj ležijo v bližini slovenske meje in so v zadnjih letih doživele korenito prenovo, saj so prenovili hotel in bazenski del, ki vključuje tudi Vodni planet z devetimi adrenalinskimi tobogani, bazenom z valovi, mirno reko in lokalom v vodi.

Za najmlajše obiskovalce imajo urejen Tuhi Land, ki vključuje vodna igrala. Pohvalijo se lahko tudi z lepo urejenim wellness centrom s savnami in masažami.

Gostje kampa imajo neomejeno uporabo bazenov vključeno v ceno kampiranja, wellnes center pa se doplača.

Prenova kampa Terme Tuhelj - nove parcele, sanitarije, restavracija

Letos je na vrsto prišla prenova kampa Vita Terme Tuhelj, ki je leži v neposredni bližini zunanjih bazenov. Prva novost je, da bo kamp sedaj odprt čez celo leto, parcele pa bodo urejene na treh območjih.

20 kamping parcel, ki bodo najbližje bazenom, bodo opremili z elektriko, vodo in odtokom. Na njih bo možno tudi zimsko kampiranje, saj bodo oskrbovalne omarice ogrevane.

V drugi coni bo še 36 parcel z elektriko in vodo, v tretji pa 30 neparceliranih mest namenjenih predvsem šotoristom. Na območju recepcije, ki bo tudi prenovljena, bosta še dve »nočni«parceli za goste, ki bodo sredi noči prišli do kampa in bodo lahko prespali brez da bi motili ostale goste.

Do 20. junija naj bi že zaključili fazo ureditve parcel, nove recepcije, otroškega igrišča, skupnega prostora z žarom, oskrbovalne postaje za avtodome in tuša za pse.

Predvidoma do konca julija bo zgrajena tudi osrednja zgradba v kampu, kjer bodo urejene nove sanitarije, ki bodo vključevale tudi del za otroke, družinske kopalnice, sanitarije prilagojene invalidnim osebam in pralnico perila. V drugem delu bo gostom na voljo velika restavracija z lokalom in teraso ter garderobe za bazene, nov bo tudi direkten vstop iz kampa na bazene.

Novosti za sezono 2020

V drugi fazi prenove kampa Vita, ki bo potekala do poletja 2020, planirajo urediti še dodatnih 16 kamping parcel za avtodome in prikolice ter moderno naselje mobilnih hišic, ob katerih bodo uredili tudi bazene, wellness cono in dodatno otroško igrišče.

Več informacij o ponudbi Term Tuhelj dobite na www.terme-tuhelj.hr