Akcija - Terme Tuhelj vabijo na uživanje v bazenih in wellnessu

Datum objave
Kategorija
Statistika

Terme Tuhelj ležijo v neposredni bližini Slovenije in številni že poznate njihovo odlično ponudbo bazenov in wellnessa. Ob zimskem kampiranju omogočajo tudi najem mobilnih hišic. Izkoristite akcijske ponudbe in nižje cene najema mobilnih hišic.

Kamp Vita Terme Tuhelj je urejen tik ob hotelu in bazenskemu kompleksu. Odprt je čez celo leto in v prvem delu so urejene kamping parcele, drugi del pa je namenjen gostom v mobilnih hišicah - Glamping Village Gebetstroither Terme Tuhelj, kjer sta tudi dva manjša bazena in ločen wellness.

Terme Tuhelj se lahko pohvalijo z dobro ponudbo notranjih bazenov, kjer imajo tudi večji tobogan in nekaj vodnih igral za otroke. V sklopu term je tudi odličen wellness, kjer so gostom na voljo savne, lepotni center, masaže, omogočajo pa tudi privatni najem wellnessa.

Zimsko kampiranje Terme Tuhelj

Gostom z avtodomi in počitniškimi prikolicami so tudi v zimskih mesecih na voljo urejene peščene parcele opremljene z elektriko, vodo in odtokom in moderno urejene ogrevane sanitarije, ki so tudi ogrevane.

Ob kampu je urejeno otroško igrišče, skupen prostor z žarom, seveda pa v zimskem času gostje najraje obiščejo notranje bazene., kjer otroci najraje uživajo na vodnih igralih in toboganu, odrasli pa lahko plavajo bazenih s termalno vodo.

Cene kampiranja z neomejenim kopanjem so 12 € na osebo, otroci od 5 - 12 let imajo 30% popust, doplača pa se parcela z elektriko, ki stane 23 €. Imetniki Avtokampi kartice imajo 15 % popust na ceno kampiranja.

Gebetsroither glamping Village Terme Tuhelj

V zimskem času je zanimiv tudi najem mobilnih hišic, ki nudijo dovolj prostora za pare in družine.

Mobilne hišice v Termah Tuhelj upravlja znana avstrijska turistična agencija Gebetsroither, ki jo poznamo tudi iz kampov ob morju.

Vse hišice so slovenskega proizvajalca Adria in imajo talno ogrevanje, kar je odlična rešitev za hladnejše dni, za dodatno ogrevanje pa poskrbijo še radiatorji v sobah in kopalnicah ter klimatska naprava.

Na voljo so manjše mobilne hišice za 2 osebi in večje hišice za 4 - 6 oseb z dvema ali tremi spalnicami. Vse hiške imajo popolnoma opremljeno kuhinjo, tako da si lahko obroke pripravite sami, lahko pa se odločite tudi za zajtrk postrežen pri hišici ali polpenzion v sklopu hotelske ponudbe.

Gostom v mobilnih hišicah so na voljo notranji bazeni in brez doplačila tudi wellness v samem naselju, ki vključuje dve savni, jacuzzi, možnost masaž in prostor za sproščanje. ​

Zimska akcijska ponudba najema mobilnih hišic

Izkoristite nižje cene najema mobilnih hišic Terme Tuhelj, ki veljajo do 31.3. 2022, in pridite na termalne počitnice:

> Mobilna hišica za 2 osebi, cena 149 €

> Mobilna hišica za 4 osebe, cena 169 €

> Mobilna hišica za 6 oseb, cena 199 €

Akcijska cena velja v primeru min. 2 nočitev, vključeno tudi zaključno čiščenje, posteljnina in brisače. Doplačilo za vstop v Svet savn – 13 € na osebo na dan

Poletna First minute akcija - 30% popust na redne cene​

Rezervirajte poletne počitnice (22.6. - 31.8.)

v mobilnih hišicah v Termah Tuhelj - za rezervacije do konca januarja nudijo 30% popust in dodatno še bivate 7 noči, plačate samo 9.

> Mobilna hišica za 2 osebi, cena 194 €

> Mobilna hišica za 4 osebe, cena 240 €

> Mobilna hišica za 6 oseb, cena 252 €

Več informacij o aktualni ponudbi Term Tuhelj >>