Terme Snovik vabijo na prireditev Skok v poletje - sobota, 15. junij

Datum objave
Kategorija
Statistika

Terme Snovik v Tuhinjski dolini v soboto, 15. junija, odpirajo poletno kopalno sezono, ki ga bodo popestrili s koncertom znanega slovenskega glasbenika Roka Terkaja – Trkaj in kolesarskim vzponom na Črnivec. Prespite lahko tudi v novem kampu, ki je odprt ob robu samih term.

Zunanje termalne bazene so v Termah Snovik odprli že v začetku junija, odprti pa bodo predvidoma do sredine septembra. Do pričetka šolskih počitnic bodo odprti vsak dan med 10. in 18. uro, potem pa tudi dlje.

Temperatura vode v zunanjih bazenih je od 26 do 28 °C, na voljo so tudi tobogani, masažni bazeni in seveda tudi notranji bazeni, kjer pa ima voda 32 °C. Ob sredah, petkih in sobotah pa omogočajo tudi nočno kopanje.

V sklopu Term Snovik imajo tudi wellness center s savnami, nudijo privatni najem savne, dodatno pa imajo še telovadnico na prostem, trim stezo, bosonogo pot, otroška igrišča, sama lokacija pa nudi številne pohodniške in kolesarske poti, kolesa pa si lahko izposodite kar v termah.

Pričetek Snoviškega poletja

V soboto, 15. junija 2024, pa se z dogodkom Skok v poletje pričenja tudi Snoviško poletje.

Ta dan bodo pripravili poseben program, ki se bo pričel že ob 10. uri z vodno telovadbo, hojo po bosonogi poti, na voljo bodo otroške kreativne in plesne delavnice, iskanje skritega zaklada, otroke bo obiskal tudi Palček Snoviček, nastopila bo godba Tuhinjska dolina, ob 15. uri pa bo tudi koncert Roka Terkaja – Trkaj.

Čez cel dan bodo potekale tudi nagradne igre za lepe praktične nagrade.

Ob 10. uri bo tudi štart kolesarskega vzpona Terme Snovik – GTC 902 Črnivec. Trasa je dolga 10 km in ima višinsko razliko 400 m. Za otroke bo potekalo tekmovanje v bližini term in sicer na 2 ter 4 km.

Kampiranje v Termah Snovik

Lani so v sklopu Term Snovik odprli tudi nov kamp Snovik, ki je odprt čez celo leto. Gre za manjši kamp, ki vključuje 9 parcel za avtodome in počitniške prikolice ter 20 mest za postavitev šotorov.

V sklopu kampa je tudi lepo urejen sanitarni objekt, možna je oskrba počitniških vozil, na voljo je skupne prostor z žarom.

Gostom kampa nudijo 20% popust na kopalne karte in 10% popust na savne in wellness storitve. Imetniki Avtokampi kartice pa prejmejo 5% popust na redne cene kampiranja.

Več o ponudbi Term Snovik - www.terme-snovik.si