V Termah Snovik bodo odprli nov kamp

Datum objave
Kategorija
Statistika

Terme Snovik so edine terme v osrednjem delu Slovenije in predvidoma v juniju bodo v bližini apartmajskega naselja odprli manjši kamp in tako dopolnili svojo ponudbo. Kamp bo odprt čez celo leto.

Terme Snovik ležijo v Tuhinjski dolini med Kamnikom in Vranskim in so s 440 metri nadmorske višine najvišje ležeče terme v Sloveniji.

Pohvalijo se lahko z zdravilno termalno vodo, ki je primerna je za kopanje in pitje, dobro pa vpliva na kosti, kožo in prebavo. Zaradi lepe ga naravnega okolja in odlične lege so Terme Snovik idealna destinacija za družine v času počitnic, med letom pa odličen kraj za sprostitev.

V sklopu Term Snovik imajo notranje bazene (velik bazen, otroški bazen, masažni bazen), lepo urejene zunanje bazene, ki so jih dodali tudi tri tobogane, tako da otroci še bolj uživajo. Voda v notranjem bazenu ima 32 °C, v masažnem bazenu 36 °C, v zunanjem bazenu, ki je odprt od junija do sredine septembra, pa je temperatura vode od 26 do 28 °C. Ob sredah, petkih in sobotah omogočajo tudi nočno kopanje med 20 in 22. uro.

Imajo tudi wellness center s savnami, omogočajo tudi privatni najem savne, dodatno pa imajo še telovadnico na prostem, trim stezo bosonogo pot, otroška igrišča, sama lokacija pa nudi številne pohodniške in kolesarske poti (omogočajo tudi najem električnih koles).

V sklopu term deluje tudi restavracija Potočka z okusnimi tradicionalnimi jedmi Tuhinjske doline in Kamnika

Letošnja novost so gozdna doživetja, ki jih pripravljajo v sklopu Kneipp centra Terme Snovik in so namenjena odraslim in tudi otrokom. Glavna programa sta gozdno doživetje z meditacijo ter zvočna kopel z gongom v naravi z vajami povezovanja.

Kampiranje v Tuhinjski dolini​

V sklopu Term Snovik ste do sedaj lahko prespali v lepo urejenih apartmajih ali sobah. Na parkirišču pred termami je sicer urejen manjši camper stop, vendar pa se ljubitelji kampiranja zagotovo veselijo odločitve, da v sklopu term uredijo tudi manjši kamp.

Kamp Snovik bo odprt predvidoma že v juniju. Lokacija je v bližini apartmajskega naselja, kjer so v lepem naravnem okolju uredili 10 kamping parcel za avtodome in počitniške prikolice ter 20 prostorov za šotore.

Vse parcele so oštevilčene, ležijo pa ob žuborečem potočku v prijetnem zavetju naravne sence dreves.

Na parcelah bo omogočen priklop na elektriko, pitno vodo, urejena bo oskrbovalna postaja za počitniška vozila (praznjenje fekalij in sive vode), gostom bo na voljo urejen ogrevan sanitarni objekt z wc-ji in tuši ter pralnico perila (pralni in sušilni stroj). Dodali bodo še skupen žar prostor.

Cene kampiranja bodo v glavni sezoni (24.6. - 3.9.) 14 € za osebo in 7 € za otroke stare od 7 do 12 let, dodatno se doplača še elektrika 6 € in kuža 3 € na noč. V nizki sezoni bodo cene nekoliko nižje.

Za goste kampa pa so pripravili posebne ugodnosti pri koriščenju bazenskih in wellness storitev in sicer:

- 20 % popust na redne kopalne karte

- 10 % popust na savne in wellness storitve.

Več o kampu Snovik in ponudbi Term Snovik izveste na spletni strani www.terme-snovik.si