Terme Olimia odpirajo Glamping Olimia Adria Village

Datum objave
Kategorija
Statistika

V Termah Olimia bodo konec maja v ponudbo dodali 20 glamping šotorov Adria za luksuzno bivanje v stiku z naravo. Prenovili bodo tudi wellness Termalija, gostišče Lipa in v Termalnem parku Aqualuna dodali nov tobogan Black Cannon.

V sklopu kampa Natura v Termah Olimia bodo konec maja odprli novo glamping naselje, ki se bo imenovalo Glamping Olimia Adria Village. Glamping Olimia Adria Village - avtokampi.siGre za moderne glamping šotore, ki so jih izdelali v podjetju Adria Dom in omogočajo najvišje udobje bivanja v naravnem okolju. V sklopu letošnjih novosti bodo prenovili tudi wellness Termalija, gostišče Lipa in v Termalnem parku Aqualuna dodali nov tobogan. Skupna vrednost naložb je 11,5 milijona evrov.

Glamping šotori v kampu Natura
Novo glamping naselje Glamping Olimia Adria Village bo gostom omogočalo luksuzno bivanje v stiku z naravo. Vključevalo bo 20 modernih glamping šotorov, ki bodo opremljeni s svojo kopalnico, spalnico, večji modeli pa bodo imeli tudi kuhinjo. Ob šotorih bo urejena tudi nekakšna reka, ki se bo zaključila v manjšem bazenu. Celotno naselje bo idilično urejeno in prepredeno s potkami, Glamping Olimia Adria Village - avtokampi.sipotočkom, osrednji prostor pa bo dopolnjevalo ognjišče, kjer bodo gostje lahko zvečer posedeli ob ognju.

Gostje glampinga Olimia Adria Village bodo imeli prost vstop v vodni park Aqualuna, kjer so številni bazeni in tobogani, v primeru zaprtega kopališča (vreme, zimska sezona) pa bo omogočen vstop v wellness center Termalija. Na voljo bo brezplačen dostop do wifi, v šotorih pa bo poskrbljeno za hlajenje in gretje, dnevni prostor pa bo opremljen s televizijo.

Za najem bosta na voljo dva tipa šotorov. Glamping Olimia Adria Village - avtokampi.siGlamping šotor S je manjši in bo namenjen uživanju v dvoje. Vključuje dnevni prostor s spalnico, kopalnico in nadkrito teraso. Glamping šotor M je večji in omogoča bivanje 4 osebam. Dodatno vključuje še kuhinjo ter spalnico v nadstropju.

Prenova wellness centra Termalija in gostišča Lipa
V Termah Olimia bodo v dveh letih prenovili wellness center Termalija, kjer bodo porušili in zgradili nov bazenski del pod tendo, v naslednjem letu pa prenovili tudi recepcijo in garderobe. S prenovo bodo bazensko ponudbo prilagodili tudi družinam z otroki in najstniki. Zgradili bodo tudi veliko savno za sto oseb.

Gostiče Lipa je bilo prenovljeno že spomladi in sedaj vključuje restavracijo, pivnico ter kavarno. Gostom ponujajo dnevne malice, kosila in tradicionalne jedi pivnic - klobase, krače, rebrca, ocvrtega piščanca, zrezke in pice. Povsem nov je kavarniški del urejen v stilu dnevne sobe, kjer vam bodo postregli z najboljšo kavo, odličnimi sladicami in domačim sladoledom. Otroci pa bodo navdušeni nad novo igralnico.

Nov tobogan - Black Cannon
V Termalnem parku Aqualuna se bo toboganu King Cobra letos pridružil še eden adrenalinski tobogan Black Cannon, ki bo goste presenetil z visoko hitrostjo spusta in zaključnim vratolomnim skokom v bazen. Tobogan bo zgrajen iz dveh zaprtih cevi skozi kateri boste vstopili v adrenalinski spust, ki se bo končal s skokom v prvi bazen od tam pa vas bo kot na trampolinu katapultiralo še v rekreacijski bazen.

Ob odprtju novega Glamping Olimia Adria Village vam v Adria Holidays do 23.6. omogočajo 30% popust na vse rezervacije. Več informacij na www.adria-holidays.net