Terme Olimia - kampiranje, mobilne hiške in glamping šotori ob bazenih Aqualuna

Datum objave
Kategorija
Statistika

Terme Olimia v Podčetrtku poznamo po odlični bazenski in wellness ponudbi, imajo pa tudi kamp Natura in glamping resort Olimia Adria Village, ki je urejen tik ob bazenih Aqualuna, ki se letos odpirajo 17. junija. Preverite akcijske ponudbe kampiranja in najema glamping šotorov.

Kampiranje na urejenih parcelah ob bazenih

Kamp Natura – Terme Olimia so v zadnjih letih nekoliko preuredili in dopolnili ponudbo tudi z možnostjo najema mobilnih hišic in glamping šotorov. Lokacija kampa je zanimiva predvsem v poletnih mesecih, ko so tik ob kampu odprti bazeni, hkrati pa nudi tudi številne možnosti kolesarskih izletov.

Na začetku kampa so na novo uredili 36 kamping parcel, ki so primerne predvsem za avtodome in počitniške prikolice, saj so opremljene z elektriko in vodo. Ob parcelah so uredili tudi skupen prostor z žarom in prenovljene sanitarije. V zadnjem delu kampa je še nekaj senčnih parcel za šotoriste.

Za goste kampa in glampinga je v ceni nočitve vključeno tudi kopanje. Nudijo tudi možnost cenejšega kampiranja brez kopalnih kart.  V času izven poletne sezone v bazenih Termalija Relax, poleti pa 2 x vstop v Termalni park Aqualuna. Za bazene Termalija Family Fun ali Orhidelija je potrebno doplačilo.

Avtokampi kartica omogoča popust na kampiranje > 10% na ceno osebe v terminu 1.1. - 24.6. & 1.9. - 31.12.

Najem mobilnih hišic Adria

V sklopu kampa omogočajo tudi najem modernih mobilnih hišic slovenskega proizvajalca Adria Dom, ki so postavljene v osrednjem delu kampa.

Mobilne hišice so za 4 osebe (32 m2) in vključujejo tudi veliko nadkrito teraso, vse pa imajo dve spalnici, kuhinjo, kopalnico in dnevni prostor. Gostom vsako jutro postrežejo zajtrk na terasi hišice.

Vse hišice so klimatizirane, omogočeno pa je tudi dodatno ogrevanje prostora.

Glamurozne počitnice v dvoje ali z družino - Glamping Olimia Adria Village

Za malce drugačne počitnice lahko najamete tudi glamping šotore Adria za 2, 4 ali 6 oseb, ki so klimatizirani

Šotori za pare so postavljeni v ločenem delu resorta, družinski šotori pa so urejeni ob termalni reki, ki teče med šotori, tako da lahko otroci že tam malce uživajo v vodi, potem pa seveda tudi na bazenih

Šotori za pare imajo zakonsko posteljo, kopalnico in teraso, večji šotori pa imajo dodatno tudi še kuhinjo in še eno spalnico. Gostje v glamping šotorih so deležni tudi zajtrka, ki ga postrežejo kar na terasi šotora.

Akcija - Magični oddih pod zvezdami

Izkoristite akcijsko ponudbo bivanja v glamping šotorih, ki velja do 22. junija in od 31. avgusta naprej. Cene najema glamping šotorov za pare so znižali za do 30%, preostalih pa za do 20%.

Akcijska cena je že vključena v spletno ponudbo in vključuje tudi zaključno čiščenje, na zadnji dan bivanja pa 1 x vstop na bazene.

Dodatna ponudba Term Olimia in okolice Podčetrtka

Za družine priporočamo obisk predvsem poleti, ko so odprti bazeni Aqualuna, ki vključujejo tudi adrenalinske tobogane in vodna igrala. Med najbolj priljubljene tobogane sodi King Cobra, kjer se v tubah spustite z višine 15m, in črna tobogana Black Cannon.

Odprtje bazenov je odvisno od vremena, običajno pa se bazeni odprejo sredi junija (letos potrjeno se bazeni in tobogani odpirajo v soboto,17.6.) in ostanejo odprti do sredine septembra.

Okolica Podčetrtka je primerna tudi za kolesarjenje in različne sprehode, tako da lahko obiščete tudi lokalne vinske kleti se zapeljete do Kozjanskega parka in si v vasici Olimje ogledate minoristski samostan in cerkev Marijinega vnebovzetja.

Priporočamo, da obiščete tudi Jelenov greben, kjer je na ogled čreda jelenov in muflonov, ki se prosto giblje, tako da je na ogled, lahko pa živali nahranite s koruzo. Na poti nazaj pa še sladek skok do Čokoladnice Olimje. V sklopu term omogočajo tudi najem klasičnih in električnih koles.

Več o ponudbi Term Olimia > www.terme-olimia.com