Terme Jezerčica letos odpirajo nov kamp

Datum objave
Kategorija
Statistika

V sklopu Term Jezerčica v kraju Donja stubica bodo maja 2018 odprli nov kamp z urejenimi kamping parcelami in možnostjo najema mobilnih hišic.

Terme Jezerčica so manjše terme v kraju Donja Stupica v hrvaškem Zagorju, ki je odkamp Terme Jezerčica - avtokampi.si Zagreba oddaljen le 40km. Do sedaj so goste lahko sprejeli le v hotelskih sobah, letos pa bodo uredili tudi manjši kamp Terme Jezerčica s 30-imi kamping parcelami in 15 mobilnimi hišicami, ki bo odprt čez celo leto. Predvideno odprtje novega kampa je v mesecu maju.

V termah Jezerčica nudijo 5 notranjih in 3 zunanje bazene, ki so opremljeni tudi s tobogani. V sklopu hotela je urejen wellness center s savnami in masažami, restavracijo in kongresno dvorano.


kamp Terme Jezerčica - avtokampi.siV letu 2018 bodo v prenovo ponudbe vložili več milijonov evrov. Ker je hotel večinoma skozi celo leto polno zaseden, so se odločili, da dodatne kapacitete pridobijo z izgradnjo kampa, ki bo terme stal nekaj več kot milijon evrov. Ob urejenih kamping parcelah in mobilnih hišicah bo v kampu urejen tudi osrednji sanitarni objekt.

V hotelu bodo zgradili še dodatnih 66 sob, tako da bo skupno imel 106 sob. Dodatno bodo povečali restavracijo in wellness center ter zgradili še en zunanji bazen in otroška igrala.

Več informacij o ponudbi Term Jezerčica dobite na spletni strani - www.terme-jezercica.hr