Terme Čatež odpirajo bazene in tobogane na poletni Termalni rivieri

Datum objave
Kategorija
Statistika

Visoke temperature omogočajo odprtje zunanjih bazenov in v Termah Čatež bodo novo kopalno sezono na Termalni rivieri pričeli v petek, 3. junija. Vabljeni na družinsko kampiranje ali pa najem mobilnih hišic ali hišic v gusarskem zalivu. Do konca junija lahko kampiranje plačate tudi s turističnimi boni.

Odprtje zunanjih bazenov in toboganov

V Termah Čatež v petek odpirajo vse bazene in vse vodne atrakcije, z izjemo vodnih drč, ki pa se bodo odprle konec junija. Bazeni bodo odprti od 9. do 19. ure, že od prvega dne pa bo odprt tudi snack bar na bazenih (10-18h).

Med glavnimi vodnimi atrakcijami so boomerang tobogan, termalna formula, trojček velikih toboganov, bazen z valovi, gusarski otok in počasna reka. Za ljubitelje plavanja pa je na voljo tudi malce hladnejši plavalni bazen.

Ob odprtju zunanjih bazenov pa bodo zaprli del notranjih bazenov, še vedno pa bo možno tudi kopanje v bazenih v kupoli A, B, dostopna ostaja gusarska ladja.

Kampiranje v Termah Čatež - popust na kamping kartico

Kamp Terme Čatež je odprt čez celo leto in sodi v skupino kampov, ki nudijo najboljšo dodatno ponudbo. Ta ob kopanju vključuje tudi športne objekte (tenis, badminton, namizni tenis, fitnes), otroška igrala, wellness in poletno animacijo.

Lokacija kampa omogoča tudi zanimive izlete in kolesarjenje po številnih urejenih poteh v okolici Brežic. Ker je Zagreb blizu, je za družine zanimiv tudi ogled tamkajšnjega živalskega vrta.

Ob urejenih 250 kamping parcelah, ki so tik ob zunanjih bazenih, omogočajo tudi najem mobilnih hišic in plavajočih gusarskih hišic.

Cena kampiranja do sredine julija so od 22,80 do 25,40 € na osebo – višja cena velja za parcele v bližini jezera. V glavni sezoni (16.7. - 17.8.) so cene od 26,50 do 30,10 €.  Otroci od 5 – 12 let imajo 50% popust, mlajši pa bivajo brezplačno.

Cena osebe vključuje 2 x dnevno vstop na bazene (zunanje ali notranje), doplačati je potrebno elektriko 4,50 €, turistično takso 2,50 € in prijavo 1,50 €.

Avtokampi kartica prinaša dodaten popust - 10% popust na redno ceno kampiranja na osebo pri bivanju min. 2 noči.

Najem mobilnih hišic in hišic v gusarskem zalivu

Terme Čatež omogočajo tudi udobno bivanje v mobilnih hišicah Adria za 4+2 osebi, ki so opremljene z dvema spalnicama – ena je z zakonsko posteljo, druga je z dvema ločenima posteljama in še eno pomožno posteljo v nadstropju.

Dodatno se lahko v dnevnem prostoru uredi še eno ležišče, ima pa vsaka hišica tudi kopalnico, kuhinjo in veliko teraso.

Cene najema mobilnih hišic so odvisne od termina in povpraševanja in so od 113 € naprej - rezervacije hišic >

Za družine so zanimive tudi gusarske hišice za 4+1 osebo, ki so postavljene kar na gladino jezera, s kopnim pa jih povezuje lesen most.

Plavajoče gusarske hišice imajo mini kuhinjo (štedilnik in mini hladilnik), jedilni kot, zakonsko posteljo z dodatnim ležiščem in mansardno posteljo za dve osebi.

Cene najema gusarskih hišic so od 108 € v nizki sezoni (do 15.7. in od 22.8.), ter 152 € v glavni sezoni. Za imetnike Avtokampi kartice nudijo 5% popust na najem mobilnih hišic in hišic v gusarskem zalivu.

Več informacij o ponudbi kampa Terme Čatež - www.terme-catez.si