Tapetništvo Sandi poskrbi za nove sedeže, jogije zimske pregrinjala avtodomov ter prikolic

Datum objave
Kategorija
Statistika
9314 ogledov

Imate avtodom ali počitniško prikolico in bi potrebovali nove jogije narejene po meri, prevleke sedežev ali pa termo pregrinjalo za zaščito vozila? V tapetništvu Sandi poskrbijo za kvalitetno prenovo počitniškega vozila, omogočajo tudi nakup vrtljivih sedežev za kombije in avtodome.

Pri tapetništvu Sandi Kenk se že vrsto let ukvarjajo s sedežnimi garniturami, so pa tudi specializirani za počitniška vozila, kjer poskrbijo za prenovo sedežev v avtodomu, blazin v počitniških prikolicah in plovilih, tako da bo vse izgledalo malo bolj moderno.

V avtodomu najbolj trpita prednja sedeža in pogosto se zgodi, da sta po nekaj letih že potrebna prenove. Zaradi večjega udobja je najbolje zamenjati prevleko sedežev, tako da bosta izgledala kot nova. Enako lahko poskrbijo tudi za prenovo zadnje sedežne klopi v avtodomu.

Številni bi radi zamenjali stara ležišča za nova, vendar jih skrbi, ker jogiji v avtodomih in prikolicah niso standardnih dimenzij.

Pri tapetništvu Sandi poskrbijo, da boste dobili jogi v izbrani dimenziji, lahko pa izbirate tudi trdoto ležišča, tako da bo udobje tudi na počitnicah večje.

Ker se številni odločajo za predelavo kombija v avtodom, lahko pomagajo tudi tukaj z novimi ležišči, prenovo sedežev, lahko pa naredijo tudi dodatno ležišče, ki se ga po dolgem postavi na voznikov in sovoznikov sedež in je namenjen predvsem spanju enega otroka.

Novo v ponudbi je izdelava termo pregrinjal za zaščito sprednja stekla, pokrov motorja in stranski vrat avtodoma v času zimskega kampiranja.

Zimska pregrinjala so na voljo za avtodome narejene na baznem vozilu Fiat Ducato, Renault Master in Trafic, Ford Transit, VW Transporter in Crafter, Mercedes Sprinter, Iveco ter tudi za integrirane avtodome Hymer, Rapido, Dethfless, Adria Sonic, Carthago, Frankia…

Pri tapetništvo Sandi omogočajo tudi nakup in strokovno montažo sedežev s certifikatom in homologacijo za kombije in avtodome Fiat Ducato, Citroen Jumper, Peugeot Boxer ... Izbirate lahko med več barvnimi kombinacijami, sedeži so lahko tudi vrtljivi, imajo pa vse potrebne dokumente za tehnični pregled.

Več informacij dobite na spletni strani tapetništvo Sandi ali pa na telefonski številki 070 832 508 – Aleksander Kenk, Podklin 18, Notranje Gorice - www.tapetnistvosandi.si

Datum objave
Kategorija
Statistika
9314 ogledov