AKCIJA - Strešni šotor Qeedo Freedom Fast

Datum objave
Kategorija
Statistika

Si želite več svobode na popotovanju, ko večkrat menjajte destinacijo in kampe? Strešni šotori so zelo praktična rešitev, saj jih hitro postavite in potem zjutraj tudi zložite ter se takoj odpravite na pot. V trgovini NaZraku.si imajo akcijsko ponudbo strešnih šotorov znamke Qeedo.

Qeedo je nemško podjetje, ki proizvaja raznoliko kamping opremo. Najbolj so znani po hitro postavljivih šotorih in senčnikih za na plažo.

Izdelujejo tudi strešne šotore različnih dimenzij za 2 do 4 osebe s trdim ali mehkim pokrovom.

Največja prednost strešnih šotorov je, da ga v kampu postavite v manj kot eni minuti, potem pa samo še prislonite priloženo zložljivo lestev in že imate pripravljeno spalnico. Nobenega zabijanja klinov, zlaganja palic ali napihovanja zračnih komor.

Akcija – strešni šotor Qeedo Freedom Fast

Izkoristite akcijsko ponudbo in za 400 € nižjo ceno tega strešnega šotora, ki je s širino 139 cm in dolžino 205 cm primeren za dve osebi. Za trdnost poskrbi trpežna aluminijasta konstrukcija in trdo dno ter tudi streha, štiri plinske vzmeti pa omogočajo lažje in hitrejše postavljanje ter zlaganje šotora.

Šotorski del je razdeljen na zunanji in notranji šotor narejen iz kombinacije bombaža in poliestra, ki ima vodni stolpec 3.000 mm. Poskrbljeno je tudi za dobro zračenje in komarnike.

Po tleh je položena 4 cm debela izolacijska penasta plošča ter dodatno še 5 cm vzmetnica iz pene, ki je oblečena v prešito prevleko.

Za montažo strešnega šotora potrebujete klasičen strešni prtljažnik za vaše vozilo. Teža strešnega šotora je 76 kg.

Več o strešnem šotoru Qeedo Freedom Fast > www.nazraku.si