Kamp Straško je podaril 7 dnevno družinsko kampiranje

Datum objave
Kategorija
Statistika
17452 ogledov

Kamp Straško iz Novalje sodi med najboljše kampe za družinske počitnice, saj nudi obilico zabave in animacije za otroke. Čez celo sezono nudi popuste na na Avtokampi kamping kartico, do konca junija in od septembra naprej pa lahko 2 osebi kampirata že za 20 €.

Družinsko kampiranje v Novalji

Za počitnice v kampih se vsako leto odloča več družin, saj je za otroke to najboljša oblika dopusta. V kampu Straško je vedno zabavno, saj je celoten kamp kot eno veliko igrišče, kjer otroci hitro najdejo nove prijatelje, potem pa skupaj uživajo na plaži, bazenih in igralih.

Kamp Straško, ki je odprt od sredine aprila do sredine oktobra, sodi med večje kampe na Hrvaškem, kjer gostom nudijo različne možnosti bivanja:

> kamping parcele v senci hrastovih dreves opremljene z elektriko, vodo in odtokom v dveh conah ob morju

> delno senčen neparceliran del z možnostjo priklopa na elektriko v gornjem delu kampa

> najem mobilne hišice za 4 - 6 oseb ob bazenih ali v bližini plaže

> najem glamping šotorov za 2, 4 ali 6 oseb.

Pod novico smo objavili ime srečnega nagrajenca, ki je osvojil 7 dnevno kampiranje ali najem mobilne hišice v kampu Straško. Čestitamo!

V Straško z Avtokampi kamping kartico

Kamping parcele v kampu Straško so urejene vzdolž 2 km dolge prodnate plaže, kjer hrastova drevesa nudijo odlično senco, tako da je tudi v vročih dneh prijetno hladno.

Pohvalijo se lahko z izredno velikimi parcelami, ki imajo od 100 do 140 m2, tako da je dovolj prostora tudi za največja počitniška vozila in vsaka parcela ima ob elektriki tudi vodo in odtok, kar je še posebej priročno za lastnike prikolic in avtodomov.

Lahko pa se odločite tudi za kampiranje na neparceliranem delu, ki je od morja sicer oddaljen okoli 300m, vendar pa vam nudi več "svobode" pri izbiri prostora.

Priporočamo vam, da si pred obiskom kampa Straško uredite Avtokampi kamping kartice, ki vam v terminih od aprila do 30.6. in od 1.9. do zaprtja kampa omogoča posebno ceno kampiranja > 2 osebi plačata samo 20 €, cena pa vključuje tudi parcelo (lahko je tudi v premium coni ob morju) in elektriko. Dodatno v teh terminih velja tudi bivate 7, plačate samo 6 nočitev!

V terminu glavne sezone je popust na kampiranje 5% in velja ob plačilu z gotovino.

Udoben dopust v mobilni hišici ali glamping šotora

Mobilne hišice za 4 – 6 oseb s odlična izbira, saj nudijo apartmajsko udobje v kampu.

Odločite se lahko za najem mobilne hiške ob morju, ob bazenih ali v senčnem osrednjem delu kampa.

Vse hišice imajo lastno kopalnico in kuhinjo, tako da uporaba skupnih prostorov npr. sanitarij ni potrebna, na voljo pa so z dvema ali tremi spalnicami.

V gornjem delu kampa so na voljo tudi glamping šotori – manjši romantični šotori so namenjeni parom, večji pa nudijo dve spalnici za 4 – 5 oseb.

Straško razvaja z dodatno ponudbo

V kampu bo vsak našel zabavo za sebe. Najmlajši kampisti bodo navdušeni ob številnih igralih, pri recepciji je tudi mini živalski vrt z osličkom, kozami, zajčki, želvami, lahko pa se odločite za jahanje konj po kampu.

Osrednja cesta ob morju je zaprta za promet, tako da otroci lahko varno rolajo in kolesarijo, na tem delu pa se vsak dan odvija tudi zanimiva otroška animacija.

Malce večji radi uživajo na bazenih in v športnem centru, kjer so vsak igrišča (nogomet, tenis, odbojka, namizni tenis, šah in fitnes) brezplačno na uporabo. Zvečer je pa obvezen odhod v mini disko ali na ogled risank.

Lokacija kampa Straško je odlična tudi za aktivnosti od kolesarjenja do pohodniških izletov npr. na otoku Pag najvišji hrib Sv. Vid (349m). Priporočamo tudi izlet v Metajno, kjer so najlepše plaže na Pagu, v kraj Lun na ogled stoletnih nasadov oljk in na sprehod po starem delu mesta Pag, ki je znan po tradicionalni paški čipki.

Več informacij o ponudbi kampa Straško dobite na spletni strani www.campingstrasko.com

Nagradna igra - ime srečnega nagrajenca                                              

Kamp Straško je podaril lepo nagrado, ki jo prejme:

7 dnevno kampiranje ali najem mobilne hišice v kampu Straško za 4 osebe*

Mateja Žitko - Brezovica pri Ljubljani

Opomba: *nagrada velja do 30.6. 2022 in se lahko koristi glede na proste razpoložljive namestitve ( ne velja za prve vrste ob morju).

Kamp Straško podarja 7 dnevne počitnice

Odgovorite na nagradno vprašanje do vključno 13. septembra 2021 in sodelujte v nagradnem žrebanju za počitnice v kampu Straško.

  1. Nagrada: 7 dnevno kampiranje ali najem mobilne hišice v kampu Straško za 4 osebe*

    Opomba: *nagrada velja do 30.6. 2022 glede na proste razpoložljive namestitve ( ne velja za prve vrste ob morju)

Katera športna igrišča so brezplačno na voljo gostom kampa Straško?

Izpolnite obrazec

Polja označena z rdečo zvezdico (*) so obvezna!

Uporabnik

Kraj bivanja

Kontaktni podatki

Kako največkrat kampirate?

Datum objave
Kategorija
Statistika
17452 ogledov