Srečna dobitnika brezplačnega kampiranja v kampu Koren v Kobaridu sta?

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Koren iz Kobarida je prvi slovenski kamp s certifikatom Ecocamping. V nagradni igri je kamp Koren podaril 2 kamping vikend paketa. Srečna dobitnika sta?

Kamp Koren iz Kobarida je letošnjo pomlad postal prvi slovenski kamp, ki je uvrščen s kamp Koren Kobarid pustolovski parkskupino evropskih ekoloških kampov s certifikatom Ecocamping, v katero trenutno sodi le 241 kampov (na Hrvaškem le kamp Glavotok).

Na naši spletni strani je kamp Koren pripravil nagradno igro, ki je potekala do 7. maja in v kateri je sodelovalo 2.140 udeležencev. Spisek srečnih nagrajencev je objavljen spodaj.

V kampu Koren že vrsto let skrbijo za ekološko delovanje v sožitju z naravo. Vodo ogrevajo s pomočjo solarnega sistema, varčujejo z vodo imajo lastno čistilno napravo, uporabljajo energetsko varčna svetila, zbirajo deževnico, v svoji trgovinici pa omogočajo nakup lokalno pridelanega sadja in zelenjave.

Poleg lepo urejenih kamping parcel lahko gosti kampa Koren prespijo tudi v eni od šestih kamp Koren Kobarid pustolovski parklesenih ekoloških apartmajskih koč, ki so zgrajene iz masivnega lesa, za izolacijo strehe pa so uporabili reciklirano celulozo, za ogrevanje vode pa prav tako skrbi solarni sistem. Za letošnjo kamping sezono so v kampu Koren pripravili nova otroška igrala, že lansko leto pa so ob sami reki Soči uredili adrenalinski park.

Obiščite prvi kamp v Sloveniji z oznako Ecocamping in uživajte v bogati turistični ponudbi Kobarida in dolini reke Soče. Več informacij o ponudbi kampa Koren dobite na tel. št. recepcije kampa 05 389 13 11  in na spletni strani www.kamp-koren.si.

SREČNA NAGRAJENCA NAGRADNE IGRE KAMP KOREN
1. nagrada: podaljšanj vikend paket (čet. - ned) za 2 osebi na kamping parceli z elektriko
ALENKA DURNIK, DOBRAVLJE

2. nagrada: vikend paket (pet. - ned.) za 2 osebi na kamping parceli z elektriko
ANJA ERŽEN, ŠKOFJA LOKA

Vsem udeležencem nagradne igre se v imenu organizatorja, kampa Koren zahvaljujemo za sodelovanje. Obema srečnima nagrajencema pa čestitamo - o prejemu in koriščenju nagrade bosta obveščena po elektronski pošti.