Šotorske prikolice Camp-let omogočajo enostavno in udobno kampiranje

Datum objave
Kategorija
Statistika

Camp-let šotorske prikolice nudijo popoln užitek v kampiranju in to na račun razkošja, ki ga dajejo: integrirana kuhinja, velik bivalni prostor, kakovostna in udobna ležišča ter dodaten prostor za prtljago pod samim ležiščem.

Se vam toži po vaši stari brako prikolici? Si želite večje udobje kot ga imate sedaj v svojem šotoru? Danske šotorske prikolice že 40 let narekujejo smernice razvoja šotorskih prikolic in so bile večkrat nagrajene kot najboljše šotorske prikolice na svetu.prikolice camp-let

Camp-let šotorske prikolice nudijo popoln užitek v kampiranju in to na račun razkošja, ki ga dajejo: integrirana kuhinja, velik bivalni prostor, kakovostna in udobna ležišča ter dodaten prostor za prtljago pod samim ležiščem.

Užitek s Camp-let prikolico se začne že na poti
Vozne lastnosti prikolice so namreč naravnost odlične. Šotorska prikolica Camp-let sodi v skupino lahkih priklopnikov, zato ga lahko vleče vsako vozilo, prav tako pa prikolice ni potrebno registrirati. Potrebujete samo tretjo registrsko tablico in vsake 4 leta opravite tehnični pregled. Tako enostavno prikolico Camp-let odpeljete s seboj na kampiraje in pri tem ne boste imeli nobenih težav z vleko, ne s pogledom nazaj, saj vam prikolica ne bo omejevala vidnega polja. Ker ima prikolica le okoli 300 kg se tudi poraba goriva ne bo bistveno povečala.

Ko s svojo Camp-let šotorsko prikolico prispete na cilj, se serija užitkov nadaljuje. Upravljanje s prikolico je enostavno, postavljanja se lahko brez večjega napora loti tudi ena sama oseba. Najprej so na vrsti nosilne noge. Izvlečemo integrirano  kuhinjo, ki jo lahko uporabimo tudi na postankih, saj so v njej spravljeni kuhinjski pripomočki hitro na dosegu roke. Nato je na vrsti odprtje ohišja. Le to je močno, vodotesno, v celoti narejeno iz s steklenimi vlakni ojačanega poliestra. Tako tudi zaprta prikolica nudi obilo prostora za prevoz večjih količin prtljage.

Camp-let je edina šotorska prikolica, katero lahko dejansko ena sama oseba postavi skupaj s predprostorom na kar 18 m2. In to le v treh korakih v nekaj minutah. Predprostor je torej pripravljen takoj, saj ni dela z dodatnimi palicami. Pravzaprav je treba namestiti le eno krajšo palico in nato z enim samim potegom postavimo hkrati dve spalnici ter predprostor. Slednjega je treba očvrstiti z že vgrajenima teleskopskima palicama. Prikolica je tako pripravljena za številne užitke in brezskrbna počitniška doživetja. prikolice camp-let

Camp-let prikolica je namreč narejena tudi za najtežje vremenske razmere. Šotorsko platno Isabella je garancija za visoko kakovost. Na mestih, kjer je potrebna večja zaščita pred močnim vetrom ali večjo količino vode je platno dvojno, vse zadreg so prekrite z dodatno zaščito, okna so narejena iz debelejše plastike in so UV odporna. Vse našteto je zagotovilo za dolgoletno brezskrbno kampiranje brez dodatnih stroškov!

Tudi življenje v notranjosti Camp-let prikolice prinaša številne užitke. Obilo svetlobe, možnosti prezračevanja, zaščita s komarniki, številni predalčki za hrambo manjših predmetov, prostor za večjo prtljago, vrhunski posteljni vložki iz lateksa, garderobna »omara« med obema spalnicama, možnost postavitve klopi z naslonjalom za prijetnejši obrok ali udobno branje časopisa, je več kot dovolj, da prikolica postane vaš drugi dom.

Če prisegate na prostornost, lahko svojo prikolico hitro in enostavno povečate, tudi do 5 m2, z dodatnim prostorom za odlaganje, katerega lahko uporabite tudi kot sobo za goste, prostor za toaleto ali igralnico za otroke… Vsako Camp-let šotorsko prikolico lahko podaljšamo tudi z dodatno podaljšano streho, katera se izkaže še posebej koristna v zelo sončnih ali deževnih dneh.

Modela Adventure in Premium je možno povečati še za en kompleten predprostor katerega je nadalje možno nadgraditi še z dodatno streho, celoten šotor pa se tako lahko poveča kar za dve dodatni sobi za goste! Tako je primerna tudi za 6 ali 8 člansko družino. Ob tem imajo tudi možnost dodatne opreme npr. nosilec za kolesa, nosilec za postavitev prikolice na bok, potovalni kovček s ključavnico...
prikolice camp-let
Šotorska prikolica Camp-let je ZAKON ker:
  • je manevriranje zaradi mer in teže otročje lahko,
  • ker je postavitev hitra in enostavna,
  • ker ima spalnici, dovolj bivalnega prostora, kuhinjo z odtokom in rezervoarjem za vodo ter 12 voltno napeljavo,
  • ker pri vožnji ne ovira pogleda nazaj skozi zadnje okno vozila,
  • ker je za garažiranje potreben minimalen prostor,
  • je cenovno dostopna.
Generalni zastopnik za šotorske prikolice Camp-let je podjetje Freedom center iz Celja. Za več informacij jih lahko tudi pokličete na tel. št. 041 739 688 oz. 031 688 877.

Video posnetek postavljanja šotorske prikolice Camp-let: